Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Travis Scott vytvoril projekt HEAL na ochranu fanúšikov na koncertoch!
travis scott heal
Zdroj: printveela.com
News

Travis Scott vytvoril projekt HEAL na ochranu fanúšikov na koncertoch!

Travis Scott spúšťa projekt HEAL na ochranu fanúšikov

Rapper Travis Scott sa rozhodol spustiť projekt HEAL, robí tak po tragických udalostiach z novembra 2021, ku ktorým došlo na jeho vlastnom festivale Astroworld. HEAL predstavuje bezpečnostnú iniciatívu, do ktorej Scott vložil 5 mil. dolárov. Uviedol tiež, že istá časť sumy z predaja jeho oblečenia a hudby bude smerovaná práve týmto smerom a peniaze budú putovať do komunitných organizácií.

V posledných mesiacoch som smútil, trúchlil a rozmýšľal nad tým, čo spraviť pre moju komunitu. Chcem hlavne využiť moju platformu na to, aby som učinil ráznu zmenu. Toto rozhodnutie pre mňa a moju rodinu znamená štart novej životnej etapy. Pre korporácie a inštitúcie je jednoduché ostať v tieni, ja som v mojej komunite lídrom. Spolu s mojím tímom sme vytvorili Project HEAL, aby sme sa postarali o čo najvyššiu bezpečnosť všetkých akcií. Vždy si budem ctiť obete tragédie na festivale a v mojom srdci ostanú už navždy.

Na festivale Astroworld nešťastne zahynulo 10 ľudí a mnoho ďalších utrpelo vážne zranenia. Stalo sa tak počas toho, keď publikum masovo bežalo smerom k pódiu tesne pred koncertov amerického rappera, ktorý bol headlinerom festivalu. Obete, ktoré boli vo veku 9 – 27 rokov, sa stali obeťou tzv. „tlakového šialenstva„.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, rollingstone.com

Zdroj titulného obrázku: printveela.com

Komentáre

Odporúčame