Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spomínaš si na High School Musical? Pripomeň si s nami známe hity!
high school musical
Zdroj: vistapointe.net
KLIPSvetNewsPOPVideo

Spomínaš si na High School Musical? Pripomeň si s nami známe hity!

Tieto hity z High School Musical musíš poznať!

Filmová trilógia High School Musical je jednou z vôbec najpopulárnejších a obsahuje niekoľko skladieb, ktoré sa stali celosvetovými hitmi. Postavy ako Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan či Chad sa stali fenoménmi a vyrástla na nich celá generácia. V dnešnom článku sa pozrieme na niekoľko skladieb, ktoré podľa nás patria medzi tie najlepšie z celej série a ku koncu si spomenieme ďalšie songy, ktoré si nezaslúžia byť zabudnuté. Ak si pripravený/á na dávku nostalgie, poďme na to!

High School Musical – Našich TOP 5 songov!

5. A Night To Remember (HSM 3)

Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan a spol. sú už dospelými a pripravujú sa na svoju „stužkovú“ alias odchod zo školy. Vo filme ide však o veľkolepý koncert, v ktorom predvedú všetko, čo vedia. Síce nejde o žiadne prekvapenie, ale choreografia k songu a aj song samotný sú na absolútne špičkovej a profesionálnej úrovni. Skladba, do ktorej sú zapojení všetci herci a je jednou z vôbec najdlhších v celej trilógii, sa v našom rebríčku dostala na číslo päť.

4. Get Your Head In The Game (HSM 1)

Vraciame sa do roku 2006, ktorý je za nami už neuveriteľných 16 rokov, konkrétne do prvej časti populárnej trilógie. Ide o prvý moment, kedy sa všetky tínedžerky bezhlavo zamilovali do Troya alias Zaca Efrona. Hlavná postava filmovej série sa ocitá na tréningu a tancuje do skladby, ktorej beat pozostáva zo zvukov basketbalovej lopty a topánok.

3. You Are The Music In Me (HSM 2)

Za mňa jednoznačne matka skladby Shallow od Lady Gaga a Bradleyho Coopera, tento song je nesmrteľný. Troy a Gabriella môžu ďakovať filmovej kamarátke Kelsi, ktorá im tento song napísala a postarala sa o jeden z najväčších hitov produkcie Disney. Celý vizuál songu sa odohráva v malom klavírnom štúdiu v Lava Springs, kde trávia svoju letnú brigádu naprieč celým filmom.

TOP 5 hitov z filmovej série High School Musical

2. Breaking Free (HSM 1)

Nálož nostalgie, ktorá sa vo filmoch objavuje len raz za desaťročie. Tento song je skrátka tak legendárny, že v USA patrí za jednu z najznámejších karaoke skladieb, ktoré si ľudia spievajú na oslavách či párty. Hymna zaľúbených Troya a Gabriellu v prvom dieli spojila až na konci a predstavila nám pár, ktorý bol pre seba ako stvorený. Basketbalista a ambiciózna študentka dnes majú už 34, resp. 33 rokov. Ako povedala Vanessa, ktorá stvárňuje Gabriellu, v treťom filme tejto série, „kiežby sa čas dal niekedy zastaviť, alebo aspoň spomaliť“.

1. Bet On It (HSM 2)

Tí, ktorí skutočne vyrastali na High School Musical, mi dajú za pravdu a pochopia, že toto som si skutočne nemohol odpustiť. Emocionálny výlev tínedžera Troya o tom, aký je život ťažký a nespravodlivý je highlightom všetkých Disney filmov. Celá atmosféra songu a filmovej scénky je výborná a priam až ikonická. Je tu mnoho ďalších songov, ktoré sa do nášho rebríčku nedostali, ale určite tu majú svoje miesto. Sú to práve tieto skladby:

HSM 1 (Bop To The Top & Start Of Something New), HSM 2 (Everyday & I Don’t Dance), HSM 3 (Right Here, Right Now & I Want It All)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku a aj Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: vistapointe.net

Komentáre

Odporúčame