Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ako by to vyzeralo, keby sa Saul a Gleb spoja so živou kapelou? Máme odpoveď!
saul gleb
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Ako by to vyzeralo, keby sa Saul a Gleb spoja so živou kapelou? Máme odpoveď!

Saul a Gleb sa spojili so živou kapelou

Chcel by niekto z Vás vedieť, ako by to vyzeralo, keby sa spoja Gleb a Saul so živou kapelou a zahrajú svoje vlastné piesne? Vďaka aktivite organizátorov festivalu Grape nad tým už nemusíme iba rozmýšľať. Jeden z najpopulárnejších slovenských festivalov sa totiž rozhodol vytvoriť projekt Grape Výklad, čím potvrdzuje, že sa už nesústreďuje len na prácu okolo samotného festivalu. Týmto krokom chcú organizátori dať priestor slovenským umelcom a preto vytvárajú predtým nevidenú a nepočutú kombináciu. Projekt Grape Výklad má spojiť etablovaných členov slovenskej hudobnej scény a mladé talenty, ktoré si zaslúžia našu pozornosť.

Saul a Gleb sa spojili so živou kapelou

Gleb a Saul tento projekt otvorili krátkym koncertom, v ktorom nám predstavujú svoje známe skladby a koncert uzatvárajú jednou spoločnou. Big Boy Gleb vystúpenie otvára singlom Pa Pa, na ktorý slovenský spevák nadväzuje songom Niekde v oblakoch z rovnomenného albumu z roku 2020. Na konci dochádza k nečakanej kombinácii na Sameyovom songu Breeze z albumu Anarchia, ktorého pôvodnou súčasťou je len Gleb. Saul si refrény pozmenil a vznikol song s podobnou stavbou no inou atmosférou.

Ďakujeme samozrejme aj celému produkčnému tímu, ktorý stojí za vydaním tohto krátkeho vystúpenia. Štáb na čele s Petrom Ehrenbergerom a Damián Pastirčákom samozrejme dopĺňa kvarteto členov skupiny Billy Barman. Bubeník Matej Ruman, basáčka Laura Jašková, klávesák Jakub Tvrdík a gitarista Jozef Vrábel. Saul, Gleb i skupina Billy Barman sa naživo predstavia aj na festivale Grape, ktorý sa uskutoční už 12. – 13. augusta na letisku v Trenčíne.

Albumy a produkty od Gleba si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

saul gleb
Zdroj: youtube.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Facebook, grapefestival.sk

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame