kamil hoffmann mňa nemôžeš zabiť
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Kamil Hoffmann o polnoci vydal svoj druhý album ‚Mňa Nemôžeš Zabiť‘!

Kamil Hoffmann vydal album ‚Mňa Nemôžeš Zabiť‘

Štvrtý album z produkcie českého tímu Milion Plus v roku 2022 je na svete, Kamil Hoffmann vydáva projekt Mňa Nemôžeš Zabiť! Po Yzomandiasovi (J. EDEN E-GEN, mixed by NobodyListen), Nik Tendovi (No Phone: Živě) a Hasanovi (Album, co mi změnilo život) ide o štvrtú aktivitu známeho českého vydavateľstva v tomto roku. O vydaní tohto očakávaného albumu sme ťa informovali aj v našich predošlých dvoch videonewskách. Pozreli sme sa v nich na dátum vydania, cover i tracklist, na ktoré sa môžeš pozrieť na fotke nižšie.

kamil hoffmann mňa nemôžeš zabiť
Zdroj: instagram.com

Kamil nám ešte pred vydaním samotného albumu priniesol zatiaľ jediný videoklip k novému albumu. Ten sa dostal piesni Close, ktorá predstavuje číslo štyri na novom projekte. Dôležité je tiež uviesť, že ide o jeho celkovo tretí projekt a druhý sólový, pretože s Konexom vytvorili v roku 2019 spoločný projekt Corretto.

Súbor 11 nových piesní obsahuje aj zaujímavé featuringy v podobe Ega, Nik Tenda a nám neznámych mien ako Savannah či The Bridgeheads. Hoffmann sa podieľal na mixáži celého albumu i na jeho produkcii až na prvý a druhý song, ako uvádza aj na zadnej strane coveru.

Albumy a produkty od Kamila Hoffmanna si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame