nela pocisková yael magnet
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZVideo

Nela Pocisková a Yael sa v novom klipe priťahujú ako Magnet, sleduj!

Nela Pocisková a Yael v novinke ‚Magnet‘

Na svete je nová horúca tanečná novinka s ešte horúcejším videoklipom, Nela Pocisková a Yael sa spájajú v songu Magnet! Skladba vyšla 3. júla 2022 aj spolu s jedinečným vizuálom v štýle „one-take“, ktorý režíroval Richard Raiman. Spojenie žánrov pop a tropical house tejto dvojici mimoriadne sedí, avšak výber spomínanej kombinácie bol prekvapením.

Nedávna tvorba rodáčky z Bratislavy v podobe nahrávok Prvá posledná, Nie som tá či Jeden šansón o dvoch umývadlách nenaznačovali, že by sa známa herečka plánovala vrátiť k tanečnej hudbe. Tou nás naposledy dostala ešte v roku 2013 v podobe songu Mysterious Boy, ktorým na seba vtedy upútala veľkú pozornosť.

Herečka si na feate želala práve Yaela

Pocisková sa do povedomia verejnosti dostala ako Nina Dolinská zo seriálu Búrlivé víno či MUDr. Rebeka Vargová zo súčasného fenoménu Nemocnica. Aktuálnu novinku predstavila aj sledovateľom na Instagrame, ktorým sa otvorila a predstavila ľudí, ktorým je vďačná za ich pomocnú ruku v procese tvorby. Jej slová vďaky smerovali režisérovi, tvorcom a autorskému tímu, tanečníkom, vizážistom a celému tímu, ktorý sa podieľal na vzniku skladby. Nezabudla však ani poďakovať Matúšovi Kolárovskému:

„Ja sa tak tešííííím, nová skladba Magnet už na YouTube a všetkých streamoch práve teraz! Yael, love youuu a ďakujem za tvoju energiu a brutálny feat, ktorý som si tam želala mať.“

Albumy a produkty od Yaela si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame