film elvis
Zdroj: time.com
SvetNewsVideo

Nový film Elvis, ktorý mapuje život kráľa rock’n’rollu, je už v našich kinách!

Film Elvis je už aj v našich kinách

V hlavných úlohách Austin Butler a Tom Hanks, máme na mysli film Elvis, ktorý sa už dostal aj do našich kín! Slovenská premiéra očakávaného filmu, pri ktorom si posedíš viac než 2 a pol hodiny, prebehla 23. júna 2022. Po filme Bohemian Rhapsody z roku 2018 je tu opäť snímok o dôležitej postave hudobnej histórie, ktorá inšpirovala milióny. Po dlhšom čase ide o hudobný film, ktorý je výnimočný a skutočne sa ho oplatí vidieť. Ak si ho už videl/a, daj nám v komentároch vedieť, čo naň hovoríš! Ak však ešte nie, na čo čakáš?

cine-max.sk: Veľkolepý film režiséra Baza Luhrmanna sa ponára do života a hudby Elvisa Presleyho a jeho vzťahu s jeho záhadným manažérom, plukovníkom Tomom Parkerom. Príbeh sa ponára do komplexnej dynamiky medzi Presleym a Parkerom trvajúcej viac ako 20 rokov, od Presleyho vzostupu k sláve až po jeho neslýchaný úspech, na pozadí rozvíjajúcej sa kultúry a straty nevinnosti v Amerike. Stredobodom tejto cesty je jedna z najvýznamnejších a najvplyvnejších osôb v Elvisovom živote, Priscilla Presley.

Albumy a produkty od Elvisa Presleyho si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, cine-max.sk 

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame