Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Koky prichádza s novým songom na ktorom mu hosťuje Viktor Sheen a Robin Zoot! Ako znie?
Koky
Zdroj: Themag.cz
KLIPSK/CZ

Koky prichádza s novým songom na ktorom mu hosťuje Viktor Sheen a Robin Zoot! Ako znie?

Koky a jeho novinka!

Nepoznať meno Koky je už na našej scéne neobdobné. Výborný raper si dokázal získať srdcia ľudí songami ako sú Black Gloves na ktorom mu hosťoval Separ, alebo Zatím co vy, kde mu hosťoval kolega z labelu Milion Plus, Nik Tendo. Tento krát sa nám Koky spojil s Viktorom Sheenom, ktorý si za posledné roky dokázal urobiť nesmierne veľké meno na českej a slovenskej scéne, pričom sa k ním pridáva Robin Zoot s jeho legendárnym soundom! Tak čo? Dokázali nám chlapci priniesť pravý rap? Pôjde o ďalší hit a ako vizuál videoklipu k tomuto songu? Poďme sa na to pozrieť!

Koky
Zdroj: Rapgeneration.sk

SOS!

Chlapci berú ostatným sauce! O hudbu do výbornej skladby sa tento krát postaral Snaildogbeats. O vizuál videoklipu sa postarali Andreas Gold a Jarmo, pričom v klipe máme možnosť vidieť aj rapera Karla. Song je od včerajška tým pádom dostupný na Spotify a Apple Music, pričom ak by ste si chceli videoklip pozrieť, tak môžete tak spraviť na oficiálnom kanáli Milion Plus. Na záver videoklipu sme sa ešte dočkali aj možného leaku novej skladby po záverečných titulkách produkčného tímu Cheddar Creek! Tak čo? Budete s chlapcami taktiež brať sauce ostatným? Nezabudnite nám do komentárov napísať váš názor na túto skladbu!

Zdroj: Youtube.com

Zdroj titulného obrázku: themag.cz

Komentáre

Odporúčame