Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Skupina Migos a Jim Jones vydali videoklip v Metaverse! Ako to vyzeralo?
Skupina Migos
Zdroj: Wallpaperdog.com
KLIPSvet

Skupina Migos a Jim Jones vydali videoklip v Metaverse! Ako to vyzeralo?

Skupina Migos a Metaverse, NFT

V posledných mesiacoch ste určite už počuli o pojmoch NFT, Metaverse a podobne. To, že sa spoločnosť preklápa čím ďalej tým viac na digitálne prostredie a snažia sa vytvoriť funkčný systém je už každému jasné. Práve Metaverse by mal v budúcnosti slúžiť ako digitálne prostredie na stretávanie sa so známymi, prácu a podobné záležitosti. Kvôli veľkému záujmu spoločnosti si už mnoho ľudí začalo kupovať pozemky v Metaverse, kedy sa snažia si uchmatnúť ten najlepší. Na túto dráhu budúcnosti sa pridala aj skupina Migos, ktorá sa rozhodla svoj videoklip vydať v Metaverse. Kedy vyjde videoklip aj na dostupných platformách? Poďme sa na to pozrieť!

Skupina Migos
Zdroj: Businessnews.com

Premiéra vo virtuálnom kine!

Celý klip bol odpremiérovaný vo virtuálnom kine, pričom zúčastnení dostali aj veľké množstvo digitálnych darčekov. Vydanie videoklipu na youtube môžeme očakávať už budúci týždeň, pričom sa nevieme dočkať. Videoklip bol odpremierovaný na platforme Decentraland. Z celého eventu bude mintnutých 20 NFTčok, ktoré budú dostupné počas eventu NFT NYC, ktorý sa bude konať 21. júna. Oficiálny videoklip pre song We set the trends bol vydaný ešte v apríli tohto roku a my sme radi, že hudobníci chcú prinášať svojím fanúšikom pridanú hodnotu aj digitálnymi videoklipmi. Nezabudnite nám váš názor napísať do komentárov!

Zdroj: Hiphopdx.com

Zdroj titulného obrázku:

Komentáre

Odporúčame