Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Rozhovor - Rebeka Kmeťová alias Rebis: "Snažím sa žiť v prítomnom okamihu"
Rebis
Zdroj: Cojee.sk
Rozhovory

Rozhovor – Rebeka Kmeťová alias Rebis: „Snažím sa žiť v prítomnom okamihu“

Rebeka Kmeťová alias Rebis!

To, že rodina Kmeťovcov je nadaná na hudbu už vieme snáď všetci. Už tri generácie nám ponúkajú zlepšenie ťažkých dní prostredníctvom zvučných nôt, ktoré sme si rokmi zamilovali. Tento krát sme pre Vás vyspovedali Rebeku, alias Rebis, ktorá nedávno vydala na svoje 18. narodeniny novinku, ktorá nesie názov „Príde to samé“! Ako odpovedala na naše otázky a prezradila nám viac z jej hudobného života? Poďme sa na to pozrieť!

Rebis
Zdroj: Rebis

Ahoj Rebeka, zvyčajne začínam rozhovory uvoľnene a nie je tomu inak ani teraz! Môžeš nám povedať ako sa máš a či už sa pripravuješ na leto?

Na leto sa už pripravujem a dostávam sa do moodu, čo znamená, že mám ruku hore na každej párty, haha! Vždy, ked už prichádza leto a začína byť teplo, tak som viac aktívna, kedže sa snažím letné momenty, čo najviac užívať z dôvodu toho, že na Slovensko je pre tie teplé mesiace veľmi málo času.

Pochádzaš z nesmierne hudobne nadanej rodiny, mohla by si nám povedať, ako ta podporovali v rozvoji vlastného hudobného talentu?

Som za to nesmierne vdačná, tým, že môj dedo a otec sa pohybujú v hudobnom svete nejaký ten rok, tak nadobudli veľmi veľa skúseností, pričom svoju podporu presúvajú na mna v podobe pomoci! Tým pádom tú podporu je veľmi cítiť a ja som taktiež rada za to, že môžem pokračovať v týchto šlapajách!

Si taktiež veľmi nadaná tanečníčka, mohla by si nám povedať viac o tejto vášni a od kedy sa jej venuješ?

Tancu sa venujem už od detstva, pričom som začínala baletom, neskôr sa to prehrnulo do latinsko amerických tancov až som ukotvila v Hiphope a street style! Začínala som v tanečnej škole Hip Hop fakulta, kde som tancovala pod Lady Mel a Johnnym Mečochom, ktorým môžem ďakovať za veľkú dávku skúseností. V tejto škole som taktiež stretla svojho mentora, Spankyho, ktorému môžem ďakovať za svoj tanečný rozvoj. Tanec je časť mňa a nedokážem si bez neho predstaviť život.

Rebis
Zdroj: Tanečnázona.sk

Momentálne máš vonku dva songy, pride to samé a namotáš, pričom je medzi nimi rozostup jeden rok. Prečo taká dlhá odmlka?

Osobne som človek, ktorému veľmi záleží na finálnom znení songu a vlastnom pocitu z toho songu, keďže som perfekcionistka, tak aj dlhšie trvá, kým sa dopracujem k výsledku, ktorý by dokázal reprezentovať môj nápad a myšlienku. Taktiež tam hrá rolu moje štúdium, ktorému sa snažím naplno venovať. Nie som človek, ktorý by sa dokázal zavrieť v izbe a napísať song bez pocitu, ale musím dostať múzu vďaka ktorej dokážem vyprodukovať, čo najvernejšie dielo k danej emócii.

Sústrediš sa na R&B štýl, mohla by si mi vymenovať tvoje idoly zo sveta hudby a R&B?

Na R&B štýle som vyrastala vďaka otcovi. Moje idoly by boli určite Michael Jackson, ako po hudobnej, tak tanečnej stránke. Potom by som určite vymenovala Summerwalkera, SZA, Thundercat, Erykah Badu a mnoho ďalších!

Pracuješ momentálne na nejakom songu? Vedela by si nám prezradiť, kedy dostane release?

Áno, pracujem. Pôjde o rýchlejšiu skladbu a bude sa niesť v funkovom R&B štýle! Release date je naplánovaný na leto tohto roku.

Rebis
Zdroj: Tanecnascena.sk

Tým, že študuješ na konzervatóriu, tak určite vieš hrať aj na nejaký hudobný nástroj, aký to je?

Hrám na bicie, xylofón, marimbu, klavír a vibrafón!

Ako reaguje tvoje úzke okolie na tvoju hudbu? Podporujú ťa?

Veľmi. Ako kamaráti, tak aj z tanečného kruhu. Feedback od ľudí je silný, konštruktívny a nápomocný, čím ma posúvajú ďalej!

Ak by si mala vymenovať svoje hudobné sny, aké by to boli?

Snažím sa žiť v prítomnom okamihu a nemyslieť príliš dopredu, keďže človek mieni, život mení. Samozrejme, študijné sny, ktoré by som chcela zužitkovať za oceánom existujú, ale snažím sa stáť nohami pevne na zemi a nechávam život, aby mi ponúkol, to, čo môže.

My by sme sa Rebis chceli poďakovať a dúfame, že jej kariéra bude čím ďalej tým viac napredovať!

Zdroj: Autor článku

Zdroj titulného obrázku: Cojee.sk

Komentáre

Odporúčame