Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Shawn Mendes v novinke 'When You're Gone' priznáva, že bez Camily nechce žiť!
shawn mendes you're gone
Zdroj: youtube.com, genius.com
KLIPSvetNewsPOPROCKVideo

Shawn Mendes v novinke ‚When You’re Gone‘ priznáva, že bez Camily nechce žiť!

Shawn Mendes vydáva novinku ‚When You’re Gone‘

Kanadská popstar Shawn Mendes dnes nadránom potešila svojich fanúšikov novinkou s názvom When You’re Gone! 23-ročný rodák z Ontária sa opäť rozhodol tvoriť v štýle pop-rock a ten mu náramne sedí!

Videoklip zo začiatku obsahuje čiernobiele zábery v štúdiu, počas nacvičovania skladby či s fanúšikmi. Postupne začne gradovať, čomu pomáha aj po-rozchodový náboj piesne a z klipu sa stane farebný. Zároveň ho v ňom vidíme vystupovať so skladbou naživo, po prvý raz ju predstavil v rámci nedávneho marcového festivalu SXSW v americkom Texase.


Song a klip nadväzujú na skladbu It’ll Be Okay, tá tiež hovorí o jeho rozchode s Camilou Cabello, s ktorou tvoril pár dva roky. Kanadská hviezda a kubánska speváčka oznámili rozchod v spoločnom stanovisku, každý zvlášť, na svojich stories na Instagrame v novembri minulého roka. V ňom tiež odznelo, že aj napriek ukončeniu milostného vzťahu budú naďalej najlepšími priateľmi.

Vidím veľa TikTokov, na ktorých ľudia plačú a dávajú zo seba von emócie. Dúfam, že za to môže pravda a úprimnosť, ktorú som do songu It’ll Be Okay chcel dať.“ Internetový portál PEOPLE uverejnil aj slová neuvedeného zdroja, ktorý bol populárnemu páru blízko a poskytol niečo zo zákulisia ich rozchodu: „Skrátka to nebol vzťah, ktorý sa už mohol niekam ďalej posúvať. Vyzerá to tak, že odtiaľ zmizla romantika.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, people.com

Zdroj titulného obrázku: youtube.com, genius.com

Komentáre

Odporúčame