Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Obnažený Harry Styles v klipe k novinke 'As It Was' ukázal svoje tetovania!
harry styles as it was
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsEDMPOPROCKVideo

Obnažený Harry Styles v klipe k novinke ‚As It Was‘ ukázal svoje tetovania!

Harry Styles v klipe k songu ‚As It Was‘ len v šortkách!

Bývalá hviezda skupiny One Direction, Harry Styles, vydáva svoj nový singel ‚As It Was‚! Spevák je na sólovej dráhe zatiaľ mimoriadne úspešný a dokazuje to aj ďalším videoklipom, ktorý sa po deviatich hodinách od uverejnenia na YouTube dostal už nad hranicu 8,5 mil. zhliadnutí. Popová megastar sa rozhodla pre umelecký vizuál s rôznymi extravagantnými a žiarivými outfitmi, tie sú dopĺňané novinkou, ktorá znie ako zo sna. Ide o prvý song z nadchádzajúceho albumu Harry’s House, ktorý vyjde už 20. mája 2022!

Styles sa v songu rozpráva sám so sebou a potvrdzuje, že v novom projekte ponúkne fanúšikom možnosť nahliadnuť do jeho súkromia a myšlienok viac, ako kedykoľvek predtým:

Answer the phone, Harry, you’re no good alone / Why are you sitting all on the floor? / What kinda pills are you on?/ Ringing the bell, and no one’s coming to help.

Zdvihni mobil, Harry, samému ti nie je dobre / Prečo sedíš na zemi? / Na akých tabletkách si? / Zvoním a nikto mi neprichádza pomôcť.

Harry Styles si dal natočiť klip od Ukrajinca + jeho tour zavíta do Česka!

Réžiu nového klipu mal na starosť Ukrajinec Tanu Muino, ktorý sa k tejto skúsenosti vyjadril takto:

Režírovať klip Harryho Stylesa bol pre mňa jedným zo splnených snov, pretože ide o jedného z mojich obľúbených interpretov. Natáčanie však malo horkú príchuť, keďže šlo o jeden z najšťastnejších dní v mojom živote, ale na druhý deň natáčania bola Ukrajina napadnutá, takže si asi viete predstaviť tie emócie, ktoré sme pociťovali. Ja a môj tím z Ukrajiny sme do tohto vizuálu dali množstvo lásky a na obrazovkách to môžete vidieť. Je to klip, na ktorý nikdy nezabudnem a teraz môžem spokojne ukončiť kariéru.

28-ročná popová hviezda, ktorá počas účinkovania so Zaynom, LouisomNiallom a Liamom vydala 5 albumov a množstvo hitov, sa chystá vydať už svoj tretí sólový projekt. Harry mu dal názov Harry’s House, dátum jeho vydania stanovil na 20. máj 2022 a potvrdil, že bude pozostávať z 13 piesní! Hity ako Sign Of The TimesWatermelon Sugar či Adore You z albumov Harry Styles a Fine Line mu priniesli medzinárodné úspechy a ešte väčšiu popularitu.

Nesmieme teda zabudnúť na jeho plánovanú tour, ktorá zavíta aj neďaleko Slovenska. So svojou veľkolepou šou sa totiž v rámci turné Love On Tour zastaví 15. júla 2022 v pražskej O2 Arene!

harry styles as it was
Zdroj: youtube.com

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, stereogum.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame