Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Nik Tendo posúva level, v klipe k songu No Phone spravil párty v kostole!
nik tendo no phone
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Nik Tendo posúva level, v klipe k songu No Phone spravil párty v kostole!

Nik Tendo prekvapil klipom k songu No Phone

Český rapper Nik Tendo opäť všetkých prekvapil, v klipe k songu No Phone sa rozhodol usporiadať párty na netradičnom mieste! Člen skupiny Milion Plus šokoval a vytvoril hip-hopový koncert priamo v kostole! Režisérom zaujímavého a netradičného klipu je populárny Jan Strach.

Song má zaujímavú myšlienku, na ktorú od rapperov nie sme zvyknutí, Nik Tendo totiž hovorí o tom, aby fanúšikovia na jeho koncertoch nemysleli na mobily! Ako je z textu a jeho prejavu zjavné, diváci si podľa neho vystúpenia menej užívajú a viac sa venujú svojím digitálnym miláčikom. Túto myšlienku plne podporujeme a vyzývame všetkých, aby si živé vystúpenia svojich obľúbených umelcov plne užívali, boli prítomní a odniesli si fantastický zážitok!

Populárne meno českej scény už v roku 2022 vydalo song Loop spolu s videoklipom a pracovalo tiež s kolegom zo Slovenska, Astralkidom22, na skladbe Amsterdam.

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame