Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sima opäť mení svoj vzhľad, čo povieš na jej rosegold farbu vlasov?
sima rosegold vlasy
Zdroj: instagram.com
SK/CZNews

Sima opäť mení svoj vzhľad, čo povieš na jej rosegold farbu vlasov?

Sima mení vzhľad rosegold farbou vlasov

Slovenská speváčka Sima opäť prekvapuje, farba jej vlasov sa mení na tzv. rosegold, teda žiarivú ružovú farbu. Rapperka je známa tým, že počas kariéry, najmä čo sa týka fotenia, používa parochne a extravagantné prvky, ktorými šokuje svojich fanúšikov a fanúšičky. V tomto prípade sa rozhodla o zmenu, kvôli ktorej si v kresle podľa jej slov na Instagrame „odsedela9 hodín:

ROSEGOLD, bejbyyyy. 9 hodín práce, ale za tento výsledok by som tam sedela aj ďalších 9, keby treba. Milujem tieto vlasy. Koniec hlásenia.

sima rosegold vlasy
Zdroj: instagram.com

Sima v roku 2021 vydala svoje druhé EP s názvom Story, ktoré bolo mimoriadne úspešné a nájdeš ho aj na našom Ruka Hore shope. Každá skladba projektu dostala videoklip a ten najmenej sledovaný má na YouTube 1,5 mil. zhliadnutí. Toto číslo len potvrdzuje veľké meno Simy na našej scéne.

Speváčka si nedávno užívala dovolenku v Mexiku, kde napísala novú skladbu a vieme o nej, že takmer vždy rozmýšľa nad novou hudbou. Jej nový dom, kde žije spolu s partnerom, klaviristom a producentom Tomášom Gajlíkom alias Gajlom jej dáva možnosť nahrávať a tvoriť neustále. Budeme teda veľmi zvedaví na to, čo Sima prinesie v tomto roku! Čo myslíš, dočkáme sa novej hudby?

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, instagram.com

Zdroj titulného obrázku: instagram.com

Komentáre

Odporúčame