Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Mega M, Bobby Blaze a Dynamic nepoznajú limity v novom songu No Limit
mega m bobby blaze dynamic no limit
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Mega M, Bobby Blaze a Dynamic nepoznajú limity v novom songu No Limit

Mega M, Bobby Blaze a Dynamic v songu No Limit

Trojica Mega M, Bobby Blaze a Dynamic sa spája v novinke s názvom No Limit, v ktorej počujeme až tri rôzne jazyky. Slovenský rapper rappuje vo svojom rodnom jazyku a Bobby Blakka po česky. Posledným z trojice je český spevák, ktorému patria refrény, tie sú v angličtine. Chalani sa pri natáčaní klipu z bližšie neuvedených dôvodov nemohli spojiť, Mega M teda svoje zábery točil samostatne.

V klipe sa premiestňujeme do baru, v ktorom nás chalani prekvapujú songom, ktorý má atmosféru spolupráce Dr. Dre a Snoop Dogg zo začiatku storočia. Poctivý old-school rap je pre každého z tejto trojice prvým songom roku 2022. Žiaden z nich nepatrí do kategórie začiatočníkov, ide o spoluprácu chalanov, ktorí na svojej hudbe pracujú dlhú dobu a sú známi až za hranicami Slovenska a Česka.

Skladbu No Limit od trojice Mega M, Bobby Blaze a Dynamic počúvaj kliknutím na TENTO LINK!

mega m bobby blaze dynamic no limit
Zdroj: youtube.com

Krátke info – Mega M, Bobby Blaze a Dynamic

Mega M

Mega M sa budovaniu svojej kariéry začal naplno venovať v zahraničí. Rapper pochádza z dedinky Selice neďaleko Šale a istý čas žil v Írsku. Akonáhle sa mu však u nás začalo dariť, presťahoval sa späť a minulý rok vydal už svoj štvrtý album s názvom Špekulant. Mnohí jeho fanúšikovia ho prirovnávajú k 2Pacovi či raperovi Notorious B.I.G..

Bobby Blaze

Druhý spomínaný rapper vyrastal v Anglicku, kde žil od svojich piatich rokov. Na našom oficiálnom YouTube kanáli dokonca môžeš nájsť video z konca roku 2017 ku skladbe Teď sem na řadě já. Pred štyrmi rokmi bol ešte takmer neznámy, okrem nás si ho však všimli aj Česi DJ Wich a Rest, ktorí mu vyjadrili slová podpory. Populárny producent a DJ si ho dokonca zavolal na svoj album Jako Ryba Ve Vodě z roku 2019, kde sa predstavil v songu Mayday. O rok neskôr vydal svoj debutový a zatiaľ jediný album s názvom TopProdukt, ktorého songy patria k jeho vôbec najznámejším.

Dynamic

Rómsky spevák mieša angličtinu s češtinou a už niekoľko rokov sa mu touto kombináciou darí z pohľadu čísel zaujať veľmi slušné publikum. Väčšina jeho songov sa na YouTube dostala cez hranicu polmilióna či niekoľkých miliónov zhliadnutí. Viac o ňom však zatiaľ nevieme, ale veríme, že sa týmto songom a výborným refrénom v štýle Nate Dogga dostatočne zviditeľní aj medzi slovenskými poslucháčmi.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, a2larm.cz, gipsytv.eu, bbarak.cz

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame