Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Sigrid sa predstaví na festivale Pohoda 2022, toto si nesmieš nechať ujsť!
sigrid pohoda 2022
Zdroj: starticket.ch
NewsEventyPOPSlovenskoVideo

Sigrid sa predstaví na festivale Pohoda 2022, toto si nesmieš nechať ujsť!

Festival Pohoda 2022 privíta nórsku speváčku Sigrid

Slovenský festival Pohoda rozširuje v roku 2022 svoj, už tak bohatý line-up, na letisku v Trenčíne sa predstaví nórska speváčka Sigrid. Nórska speváčka začala svoju kariéru už ako 16-ročná debutovou piesňou Sun.

Prelomovým hitom, ktorý jej priniesol medzinárodný úspech, bol až song Don’t Kill My Vibe z roku 2017. Ešte väčší úspech jej priniesol ďalší singel s názvom Strangers. Skladba ju dostala do najlepšej desiatky rebríčkov v Anglicku, Írsku a domácom Nórsku a na službe Spotify má vyše 115 miliónov vypočutí.

V marci 2019 vydala debutový album Sucker Punch, s ktorým ovládla predaj albumov v Nórsku a v Írsku, Škótsku a UK sa s ním dostala na štvrté miesto. S minuloročnou piesňou Mirror ovládla americkú tanečnú hitparádu a jej najaktuálnejšou novinkou je spoločný singel s britskou speváčkou Griff s názvom Head On Fire.

Fanúšikom zároveň v ďakovnom koncoročnom poste odkázala, že na rok 2022 chystá mnohé špeciality a bude ešte lepší, než ten predchádzajúci. Svetlo sveta uzrie nová tvorba, nová šou a o tomto všetkom sa budú môcť presvedčiť návštevníci slovenského festivalu už na začiatku júla 2022.

 

Okrem rodáčky z nórskeho Ålesundu organizátori festivalu tento týždeň predstavili aj ďalšie mená. Okrem iného ide o 22-ročnú Američanku Snail Mail, izraelská speváčka Noga Erez či folk-rockového pesničkára Kevina Morbyho.

Celý program festivalu Pohoda 2022 nájdeš na tomto linku!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, hudba.zoznam.sk

Zdroj titulného obrázku: starticket.ch

Komentáre

Odporúčame