lauv 26
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Americký spevák Lauv novým songom ’26‘ dospieva a predstavuje album

Lauv vydáva song s názvom ’26‘

Americký spevák Lauv vydal song s názvom 26, ktorý je prvým kúskom z jeho očakávaného druhého štúdiového albumu. Rodák zo San Francisca o sebe v novinke hovorí ako o chlapcovi, ktorého songy sa stali veľkými a myslel si, že môže robiť čokoľvek. Vzápätí však dodáva, že mu to zanechalo dieru v srdci a netuší ako k tomuto a celej popularite došlo.

Vlastným menom, Ari Leff je jedným z najpopulárnejších skladateľov súčasného moderného popu. Jeho kolaborácie siahajú od USA (Blackbear) cez Anglicko (Ellie Goulding) až do Kórey (BTS). Známy multiinštrumentalista, spevák a producent svoju kariéru odštartoval v roku 2015 singlom The Other. Nasledovali hity ako I Like Me Better či I’m So Tired s Troyeom Sivanom. Nemožno však zabudnúť ani na milostný románik s Juliou Michaels, ktorý obaja zhrnuli v skladbe There’s No Way či virálnu fuck, i’m lonely v spolupráci s Anne-Marie.

Lauv o myšlienke songu 26 a o novom albume

Ešte predtým, než vyjde pokračovanie prvého albumu How I’m Feeling z roku 2020, Lauv dúfa, že poslucháčov táto novinka zasiahne. Ku skladbe a tvorbe albumu sa vyjadril prostredníctvom rozhovoru pre portál Billboard:

Je to prvý song na albume a pre mňa skvelo hovorí o čom je celý projekt a kde sa práve nachádzam. Tento album je úplne hotový ešte predtým, než som dal von prvý song. Je super mať ten čas a priestor na to, aby som si povedal, ‚Okej, ako najlepšie poviem tento príbeh? Ako môžem zobrať všetky tieto veci, ktoré vychádzajú z môjho vnútra a čo najlepšie ich predostrieť svetu?

Čo je však najdôležitejšie, Lauv o sebe už hovorí ako o človeku, ktorý je na tom v súčasnosti skvelo kreatívne a aj osobne. Už teraz sme veľmi zvedaví na jeho druhý album, ako si na tom ty? 

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Billboard

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame