Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Piatkové novinky (28.1): Cashanova Bulhar a The Chainsmokers sú späť!
piatkové novinky 28.1
Zdroj: genius.com, deezer.com, edm.com
KLIPSvetNewsEDMHIP-HOPPOPVideo

Piatkové novinky (28.1): Cashanova Bulhar a The Chainsmokers sú späť!

Piatkové novinky (28.1): Nové songy od Cashanovu Bulhara či The Chainsmokers

Piatkové novinky z dňa 28.1 priniesli novinky v hudobnom svete zahraničnej i našej hudby. Pozrieme sa na jednu z titulných skladieb druhej série populárneho seriálu, alebo na návrat svetoznámeho elektronického dua. O najpopulárnejšiu novinku na domácej scéne sa v tomto týždni postarala česká hip-hopová scéna.

piatkové novinky 28.1
Zdroj: genius.com, deezer.com, edm.com

Piatkové novinky (28.1): Zahraničie

Tove Lo – How Long

Populárna švédska speváčka má na svedomí jednu z titulných skladieb druhej série známeho seriálu. Temná a dramatická Euphoria stvárňuje 17-ročnú Rue, ktorú hrá herečka a speváčka Zendaya. Mladá žena sa dostáva z drogovej závislosti a približuje nám aj zaujímavé životné osudy jej kamarátov. Zatiaľ, čo speváčka sa v songu pýta ako dlho už istý muž ľúbi niekoho iného, nás zaujíma, ako dlho ti trvalo pozrieť si druhú sériu tohto populárneho seriálu. Podeľ sa s nami a aj ostatnými o tvoj názor v komentároch pod článkom!

The Chainsmokers – High

Svetoznáma americká dvojica je konečne späť! Andrew Taggart a Alex Pall si dali dlhodobú prestávku, ktorá je však už na konci a predstavujú nám ich prvú novinku. Elektronické duo je späť so spojením EDM, rocku a popu a táto skladba je prvou zo štvrtého albumu, ktorý je už na ceste k nám.

Piatkové novinky (28.1): CZ/SK

Cashanova Bulhar – Squadra Azzura

Začal s rapom o futbalovom prostredí a jeho prvým songom roku 2022 sa k tejto téme vracia minimálne názvom. Slovné spojenie „squadra azzura“ totiž znamená „modrý tím„, ktorým je talianska futbalová reprezentácia, ktorej domáce dresy sú práve tejto farby. Jeden z najpočúvanejších českých rapperov sa nám naposledy pripomenul v júni minulého roka albumom Romeo. Najväčšie čísla však dosiahol ten predošlý s názvom TIMBERLAKETRAPPED, kde sa nachádzajú úspešné songy ako Zrovna jí to najelo či Sem Sober.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: genius.com, deezer.com, edm.com

Komentáre

Odporúčame