Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Slovák sa dostal k fotke svojej pratety, tá vyzerá ako spevák Ed Sheeran
prateta ed sheeran
Zdroj: newsweek.com
News

Slovák sa dostal k fotke svojej pratety, tá vyzerá ako spevák Ed Sheeran

Prateta Slováka vyzerá ako Ed Sheeran

Znie to naozaj neuveriteľne, ale áno, aj Ed Sheeran má svojho dvojníka, je ňou žena, konkrétne prateta Slováka. Na známe osobnosti sa podobá veľa ľudí, to nie je žiadnou novinkou, populárnemu ryšavému gitaristovi sa to však nestáva.

Eduard Hromkovič, slovenský študent, ktorý momentálne študuje v Kodani, sa so svetom podelil o fotku svojej príbuznej a tá sa stala virálnou. O vernú kópiu britskej popovej megahviezdy sa okamžite začali zaujímať aj zahraničné médiá a portály. Viac prezradil pre Newsweek a v krátkom rozhovore vysvetlil, že sa k fotke dostal, keď si prezeral rodokmeň, ktorý vytvoril jeden z členov rodiny:

Stalo sa to počas rodinného stretnutia pred pár rokmi, bolo tam nejak 200 ľudí. Moja rodina je celkom veľká a všetci žijú vo viacerých krajinách. Prezrel som si ten rodokmeň a našiel som túto fotku. Musel som sa na to párkrát pozrieť a požiadať aj druhých, aby mi potvrdili, čo si myslím.

prateta ed sheeran
Zdroj: newsweek.com

prateta ed sheeran
Zdroj: reddit.com

Slovák, ktorý študuje v Dánsku, si nemyslí, že je tu kvôli podobnosti nejaké rodinné prepojenie, túto teóriu však úplne nevyvracia:

Nikdy neviete, ja viem len to, že väčšina našej rodiny pochádza zo Slovenska. Ak sa ale pozriem o niečo hlbšie, sú tam aj nejaké chorvátske korene.

Od momentu, kedy sa Eduard o túto fotku podelil s používateľmi Redditu, sa stala virálnou a získala viac než 50 000 upvotov. Dočkala sa veľmi vtipných a úsmevných reakcií od zvyšku sveta, my len dúfame, že sa dostane priamo ku svetoznámemu spevákovi.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Reddit, newsweek.com

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame