strapo anna kadeřávková
Zdroj: extra.cz, instagram.com
News

Strapo a Anna Kadeřávková sa rozišli, herečka už chodí s týmto Youtuberom!

Strapo a Anna Kadeřávková sa rozišli, ona však už nie je sama

Rapper Strapo a česká herečka Anna Kadeřávková spolu tvorili pár tri roky a na začiatku januára tohto roku sa internetom začali šíriť správy o ich rozchode. Tie sa potvrdili a známa tvár seriálu Ulice na svojom Instagrame medzičasom uverejnila už dva príspevky s jej novou polovičkou. Nič nie je potvrdené, ale s najväčšou pravdepodobnosťou je ňou Daniel Štrauch alias Gogo. Populárny tvorca a režisér momentálne účinkuje v reality show Survivor.

strapo anna kadeřávková
Zdroj: extra.cz, instagram.com

Strapo a herečka sa minulý rok dokonca zasnúbili, ich rozchod preto všetkých poriadne prekvapil. Annine kroky viedli koncom roka 2021 do exotického Thajska. Pozorní fanúšikovia si mohli všimnúť, že si na rovnakom mieste vychutnáva dovolenku aj Gogo. Herečka sa na Instagrame so svojimi sledovateľmi následne podelila o video. V ňom si pri západe slnka vymieňa nežné bozky s neznámym mužom po jej boku. Príspevok obsahuje aj popis „oheň priťahuje oheň, občas nás život zanesie tam, kde by sme to nečakali„.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: Instagram, emma.pluska.sk

Zdroj titulného obrázku: extra.cz, instagram.com

Komentáre

Odporúčame