Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Adele vydáva klip k songu Oh My God, ktorého súčasťou sú jablká a kôň
adele oh my god 30
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Adele vydáva klip k songu Oh My God, ktorého súčasťou sú jablká a kôň

Adele vydáva videoklip k songu Oh My God z albumu 30

Adele je späť s druhým klipom k novému albumu 30, tentokrát ide o song Oh My God. Režisérom umeleckého a čiernobieleho videoklipu je Brit Sam Brown. Zaujímavosťou je, že od ich prvej spolupráce uplynulo už jedenásť rokov, táto je totiž ich vôbec druhou. Ich kombinácia z roku 2011 priniesla obrovský úspech. Brown režíroval jeden z jej prelomových klipov ku skladbe Rolling In The Deep z albumu 21.

Vlastným menom, Adele Laurie Blue Adkins je sebavedomejšou a vyspelejšou ženou, čo sa odráža aj na jej výkone v novom klipe. Všetky elementy na seba vkusne nadväzujú a vzájomne vynikajú vďaka fantastickej kamere a réžii celého vizuálu.

Aj napriek tomu, že video má svoj koncept, nezabúda na to, že hlavnou hviezdou je Adele, ktorá v ňom postupom času mení outfity a typy vzhľadu. Hviezda svetového formátu sa spojila s unikátnym režisérom a ich spolupráca vyúsťuje v potvrdenie pozície kultúrnej ikony, ktorou speváčka nepochybne je.

Svoju štvrtú albumovú éru otvorila hitom Easy On Me. Ten vyšiel aj spolu s minifilmom 15. októbra 2021 a predstavoval prvú ochutnávku nachádzajúceho projektu. Ešte tesne pred vydaním celého albumu na svojom YouTube kanáli uverejnila skladbu To Be Loved, ktorá však nie je považovaná za oficiálny videoklip. Ide o emotívnu živú verziu skladby, ktorá pozostáva len z klavíra, famózneho vokálu a približuje nám rozvod, ktorý bol ústrednou témou jej života v roku 2019.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, promonews.tv

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame