Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Speváčka Demi Lovato si na hlavu dala vytetovať obrovského pavúka
demi lovato vytetovať pavúka
Zdroj: metro.co.uk
NewsPOP

Speváčka Demi Lovato si na hlavu dala vytetovať obrovského pavúka

Demi Lovato si na hlavu dali vytetovať obrovského paváka

Demi Lovato prekvapili, na sociálnych sieťach sa objavila fotka, ktorá je dôkazom toho, že si speváčka na hlavu dala vytetovať obrovského pavúka. Speváčka sa prezentuje ako nebinárna, teda bez určeného pohlavia a používa zámená oni/im. Stories na Instagrame odhalili, že tetovanie prešlo rukami hviezdneho tatéra pod menom Doctor Woo, ktorý na ňom pracoval v jeho štúdiu.

demi lovato vytetovať pavúka
Zdroj: metro.co.uk

Spolu s fotkou hotového výtvoru tiež prezradila, že inšpirácia na toto tetovanie prišla vďaka pasáži z klasickej americkej rozprávky Grandmother Spider Brings The Light.

Bola to Grandmother Spides, ktorá nás veľa naučila,“ píšu. „Učila nás o keramike a tkaní. Naučila nás o ohni, svetle a tme. Naučila nás, že sme všetci prepojení na pavučine – každý z nás má na tomto svete svoje miesto.

Nové tetovanie prišlo krátko po tom, ako sa verejnosť dozvedela, že populárna speváčka úspešne dokončila odvykačnú kúru:

Tešia sa na to, že sa opäť vrátia do práce, budú s kamarátmi a blízkymi a chcú sa sústrediť len na to pozitívne,“ hovorí o Lovato neznámy zdroj portálu E! News.

V apríli 2021 bývalá herečka známa z filmov Camp Rock prezradila, že v posledných rokoch nebola drogovo čistá. A to aj napriek takmer smrteľnému predávkovaniu z minulosti, o ktorom hovorí v dokumentárnom seriáli Dancing with the Devil. Dlhší čas následne tvrdila, že je tzv. ‚California sober‚, avšak toto tvrdenie v decembri 2021 zmenila a tvrdí, že sa na skutočnosti už pozerá triezvo a je úplne čistá. Termín ‚California sober‚ predstavuje odvykačnú kúru, ktorá však zahŕňa pitie alkoholu a umiernené fajčenie marihuany.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, music-news.com, billboard.com, people.com

Zdroj titulného obrázku: metro.co.uk

Komentáre

Odporúčame