Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Koloman Magyary alias Kali a jeho TOP 5 najsledovanejších videoklipov
kali koloman magyary top 10 videoklipov
Zdroj: tvnoviny.sk
SK/CZNewsHIP-HOPLatinoPOPVideo

Koloman Magyary alias Kali a jeho TOP 5 najsledovanejších videoklipov

Koloman Magyary alias Kali – TOP 5 videoklipov

Koloman Magyary alias Kali vydal počas svojej kariéry množstvo vizuálov, my sa v tomto článku pozrieme na tých TOP 5 najsledovanejších videoklipov. 39-ročný umelec patrí k tým najväčším menám našej scény. Svojou tvorbou, ktorá pozostáva najmä zo žánrov latin-rap a aj rap-rock, si získal obrovské množstvo fanúšikov, nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. Na konte má 12 albumov, nespočetné množstvo známych songov a ten najaktuálnejší projekt, s názvom Život Neni Zlý, vyšiel v decembri 2021.

 

Koloman Magyary alias Kali – TOP 5 videoklipov (ku 10.1.2022)

5. Tereza Kerndlová feat. Kali – Ve Frontě Na Sny (20 mil. zhliadnutí)

Česká speváčka a slovenský rapper sa na tejto spoločnej spolupráci dohodli počas spoločného účinkovania v druhom ročníku televíznej súťaže Hlas ČeskoSlovensko. Kali bol jedným z porotcov, Kerndlová moderátorkou. Umelci kvôli klipu leteli naprieč celou Európou, zábery pri pamätníku boli točené v Bulharsku, tie v metre zas vo švédskom hlavnom meste Štokholm.

4. Kali – Nejsom Ten Pravý (25 mil. zhliadnutí)

Skladba z roku 2018, ktorá potvrdila Kaliho dominanciu vo svete latino hudby i reggaetonu. Jeho spolupráca s dvorným producentom Petrom Pannom priniesla viacero hitov, tento patrí k tým absolútne najväčším.

3. Kali – Dosnívané (28 mil. zhliadnutí)

Na tretej priečke sa umiestnila pieseň, ktorá väčšine hudobnej verejnosti tohto rappera predstavila. Song začína príjemným vybrnkávaním elektrickej gitary a následne prechádza do pop-rockového refrénu. Ide o prvý videosingel siedmeho štúdiového albumu Zlý Príklad, ktorý vyšiel v marci roku 2016. V songu sa zamýšľa nad dôsledkami slávy na človeka a aj jeho osobnosť.

TOP 2 videoklipy rappera Kaliho

2. Dominika Mirgová & Kali – Je Koniec (28 mil. zhliadnutí)

Sklamanie v láske je témou, ktorú v konverzáciách s kamarátmi a aj samým sebou spomenie počas života veľká väčšina ľudí. Dominika Mirgová bola v roku 2007 účastníčkou speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, skončila na druhom mieste, tesne za Vierkou Berkyovou. Toto spojenie prišlo o šesť rokov neskôr a nachádza sa na YouTubovom kanáli Galgan Music, ktorý patrí Mirovi Jarošovi. Ten jej totiž k tejto skladbe napísal text a taktiež bol účastníkom SuperStar, avšak o tri roky skôr.

1. Kali & Peter Pann – Nikto (28 mil. zhliadnutí)

Víťazný song sa nachádza na šiestom albume s názvom Nikto, ktorý vyšiel v roku 2015. Projekt ponúka 76 minút hudby v 22 skladbách a bol produkovaný Petrom Pannom. Zaujímavé spojenie rockovej hudby spolu s elektronickou tanečnou a aj rapom Kaliho oddelilo od zvyšku scény a bolo jasné, komu tento žáner patrí.

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: tvnoviny.sk

Komentáre

Odporúčame