separ dame 2kusy 2003
Zdroj: youtube.com
NewsHIP-HOPVideo

Separ a Dame a ich prvý koncert ako 2kusy z roku 2003, klikaj a sleduj!

Separ & Dame rappovali už v roku 2003 ako 2kusy

Členovia úspešnej rappovej skupiny DMS, Separ a Dame, rappovali pod menom 2kusy už v roku 2003. Na sociálnej sieti YouTube sa nachádza video z koncertu, ktorý sa konal 21.11.2003 v bratislavskej Vrakuni. Chalani mali v tomto období 17-18 rokov.

Ich začiatky tvorby siahajú do roku 2001, kedy práve Separ s Damem začínajú tvoriť prvé veci nahrávané doma na kazety. Časom začínajú hrávať prvé koncerty ako skupina 2kusy, reprezentujúca Dúbravku. Neskôr vzniká skupina DWS (Dame, Wrana, Separ), ktorá sa dostáva do povedomia širšej verejnosti.

Podnik U Draka je už dlhú dobu zrušený, pre formáciu DMS a konkrétne Separa s Damem však predstavuje jedno z kľúčových miest vo vývoji skupiny. Dvojica vo videu predstavuje song s názvom 841 02. Toto päťčíslie je poštovým smerovacím číslom Bratislavy, konkrétne časti Dúbravky.

Skupina DMS túto udalosť spomína na albume Prepáčte v pesničke Track 04 :

„2004 prišiel DJ Wrana čo mal nápad, že by sme mohli dať prvý koncert s Damem u Draka, za ten pocit na pódiu by som vedel skapať, aj keď tam bolo 30 ľudí, ale hneď začali skákať. Vtedy som pochopil, že 2kusy nie sú vata. Po ceste domov rozjebali nočák, išli chrápať.“

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame