Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
ADiss rozhovor: "6-7 rokov som robil v kasíne, bola to nuda, každý deň to isté."
adiss rozhovor
Zdroj: youtube.com
NewsHIP-HOPPOPRozhovoryVideo

ADiss rozhovor: „6-7 rokov som robil v kasíne, bola to nuda, každý deň to isté.“

ADiss rozhovor: „Chcem byť šťastnejším človekom.“

ADiss sa v našom štúdiu zastavil v rámci podpisovačky nového albumu s názvom Veľa Lásky a túto aktivitu sme využili na krátky rozhovor. Bandurko vyspovedal rappera, speváka, skladateľa a producenta ohľadom nového projektu, na ktorom sa nachádza až 50 skladieb. Zaujímalo nás prečo vydával toľko hudby naraz, alebo aký má názor na newschool scénu. Zaspomínali sme si na skate park za známym obchoďákom, povie niečo viac o svojej hudobnej pauze a aj čomu sa presne venuje mimo svojej tvorby.

Zaujímavá však bola jeho odpoveď, keď sme sa ho opýtali na úplné začiatky. ADiss s prvou tvorbou totiž začínal na starom a pomalom počítači od mamy:

„Presne tak, prvý track som nahral, keď som mal 12 rokov. Stalo sa to v detskej izbe a nahral som ju na mikrofón na slúchadlách, na tých gamerských. Vo Windowse sa dali kedysi v programe nahrávať minútové zvukové stopy, takže to som spravil trikrát, zlepil a mal som pesničku. Bolo to, samozrejme, odporné. V 15 rokoch som si začal robiť hudbu sám, niekto mi niekde povedal o Fruity Loops. Zapol som teda mamin počítač, najstarší, najhorší a najpomalší stroj a tvoril som.“

ADiss a rozhovor aj o tom, ako plánuje využiť pauzu a práca mimo hudby

Ako plánuje rodák z nášho hlavného mesta využiť pauzu, o ktorej hovoril aj na svojich sociálnych sieťach? Týka sa pauza len jeho sólového projektu ADiss, alebo celého Adama Miščíka?

„Pauzu plánujem využiť tak, že by som chcel byť šťastnejším človekom. Celý život som si myslel, že keď budem robiť hudbu, ktorú milujem, tak sa mi to všetko vráti a budem šťastný. To sa úplne nedeje, ale nikoho z toho neobviňujem, lebo je to len moja chyba, moja psychika a hlava, s ktorou sa ráno budím.

Posledné mesiace som sa snažil vyhýbať sa problémov, potláčať ich a robil som hudbu, aby ma to odpútalo od toho, čo mám v hlave. Uvedomil som si však, že tomu neutečiem, takže teraz hudbu dávam bokom a idem sa venovať sebe. Dávam si pauzu len od projektu Adiss, nie celkovo od hudby a práce, hudba ma živí už 5 rokov.“

Okrem iných, zaujímavých otázok Bandurka tiež zaujímalo, či by si producent ešte vedel predstaviť pracovať mimo hudobného priemyslu:

„Viem si predstaviť, že by som nepracoval v hudobnom priemysle, ale určite by to nebola štandardná práca. Robil som ju 6-7 rokov, hádzal som karty v kasíne, bola to nuda, každý deň to isté. Viem si teda predstaviť, že by som nerobil čisto s hudbou, ale toto je práca, ktorá prináša každý deň nové výzvy.“

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame