ČlánkyHIP-HOP

Dr.Dre a Eminem opäť spolu! Budeme počuť aj Nipseyho a Snoop Dogga

Legendy Dr.Dre a Eminem sú opäť raz spolu! Budeme Dreho počuť aj po boku Nipseyho a Snoop Dogga

Svetoznámy videoherný hit od štúdia Rockstar Games sa nedávno dočkal svojho ďalšieho updatu. Reč je samozrejme o stále veľmi obľúbenej hre GTA V, ktorá vo veľkej miere funguje medzi hráčmi po celom svete vo svojom online móde. Práve tam prišiel aktuálne update, v ktorom má prsty samotný Dr.Dre. O čo v tejto exkluzívnej spolupráci vlastne ide?

Dr.Dre feat GRAND THEFT AUTO ONLINE

Aktualizácia online misie s názvom „The Contract“ prišla v podobe nielen nového hrateľného obsahu, ale aj šiestich nových trackov, pod ktorými sa podpísal práve najznámejší doktor svetového rapu. Keďže séria Grand Theft Auto z gangsterského prostredia priamo vychádza, takéto spojenie pôsobí veľmi prirodzene a niet sa teda čomu diviť. Týchto 6 exkluzívnych trackov obsahuje Dreho kolaborácie s menami ako Snoop Dogg, Eminem, Rick Ross, Nipsey Hussle, Ty Dolla $ign a Anderson .Paak. Posledný z menovaných sa zároveň predstavil na týchto šiestich trackoch rovno dvakrát.

⇒ Dreho albumy a merch máme pre teba v predaji na našom shope ⇐

Dočkáme sa Dreho aj v GTA 6?

Tento rok vypustil práve spomínaný Snoop Dogg do sveta informáciu, že Dr.Dre je opäť zatvorený vo svojom štúdiu. Podľa Snoopa vtedy pracoval na hudbe, ktorá je priamo spojená s hernou sériou GTA. Vtedy sa objavili špekulácie, že Dre pracuje na soundtracku k stále veľmi utajovanému dielu GTA 6, ktorého vydanie zostáva zahalené rúškom tajomstva. Niečo také samozrejme nemôžeme vylúčiť. Ale možné je dozaista aj to, že práve tento 6-trackový update bol tým tajným projektom, na ktorom Dre tento rok pracoval… A viac ho spolupracovať s Rockstar Games nebudeme počuť. V prípade nových verejných, či zákulisných noviniek vás samozrejme budeme informovať!

Okrem iného budeme môcť vidieť Dr.Dreho po boku Snoop Dogga, Eminema, Kendricka a Mary J. Blige počas show na samotnom Super Bowle už vo februári. Napriek viacerým špekuláciám o konci kariéry sa Dr.Dre napriek svojim 56 rokom stále nechystá svetovú rap scénu opustiť. A to je len dobre! Stále nám tak môže pripomínať to, akým štýlom sa vlastne má ten poctivý rap robiť!

Komentáre

Odporúčame