akčná zľava 5 albumov
Zdroj: shop.rukahore.sk, genius.com
KLIPSK/CZSvetNews

Akčná zľava na našom shope: Na týchto 5 albumov sa musíš pozrieť!

Akčná zľava na našom shope: Týchto 5 albumov musíš mať!

Decembrová akčná zľava na našom Ruka Hore shope ti prináša 5 albumov za zvýhodnenú cenu! Prinášame ti množstvo albumov z všetkých žánrov (rock, metal, hip-hop, folk, pop), medzi nimi aj projekty od Scorpions či Adama Ďuricu!

Všetky albumy, ktoré ti v dnešnom článku predstavujeme, nájdeš teraz na našom Ruka Hore shope za zvýhodnenú cenu! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

akčná zľava 5 albumov
Zdroj: shop.rukahore.sk, genius.com

Akčná zľava na našom shope: Top 5 albumov za zvýhodnenú cenu

Scorpions – Rock Believer

Vydanie nadchádzajúceho 19. štúdiového albumu legendárnej nemeckej rockovej skupiny je naplánované na 22. február 2022 v Európe a o tri dni neskôr aj v Amerike. Ide o vôbec prvý projekt s novým bubeníkom, Mikkeym Deeom, ktorý v roku 2016 nahradil Jamesa Kottaka, ktorý bol súčasťou skupiny 20 rokov. Ich najdlhšia medzera medzi albumami stále trvá, naposledy vydali projekt pred piatimi rokmi s názvom Return To Forever. 4. novembra vyšla úvodná ochutnávka, singel s názvom Peacemaker:

Nový album skupiny Scorpions s názvom Rock Believer si môžeš zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

KoRn – Requiem

Nový album má na pláne aj americká metalová skupina KoRn, pre ktorú pôjde o štrnásty štúdiový počin. Projekt bol hotový už v apríli tohto roku a je to album zrodený z času a schopnosti tvoriť bez tlaku. Kapela dokázala veci, ktoré jej posledné dve desaťročia nie vždy umožňovali. Členovia venovali viac času spoločnému experimentovaniu a aj usilovnému nahrávaniu na analógovú pásku. Tieto procesy v ich hudbe objavili novoobjavený zvukový rozmer a textúru. Album vychádza 4. februára 2022 a ty si práve teraz môžeš vypočuť jeho titulný singel Start The Healing:

Nový album skupiny KoRn s názvom Requiem si môžeš zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Akčná zľava na našom shope: Na tieto albumy sa musíš pozrieť!

The Lumineers – Brightside

Indie-folk rocková skupina The Lumineers svoj nový album vydáva o niečo skôr, ich štvrtý štúdiový projekt s názvom Brightside bude vonku už 14. januára 2022. Americká skupina naň fanúšikov pripravuje už od septembra, odkedy každý mesiac predstavili nový singel. Najprv šlo o titulnú skladbu Brightside, neskôr aj o skladby Big Shot a A. M. Radio. Úvodná skladba 30-minútového projektu údajne vznikla a bola nahratá v priebehu jedného dňa. Odporúčame ti pozrieť sa na výborný minifilm, ktorý kapela k tejto piesni vytvorila:

Nový album skupiny The Lumineers s názvom Brightside si môžeš zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

Kid Cudi – Man On The Moon III: The Chosen

Pre zmenu tu máme aj projekt, ktorý bol už vydaný. Šiesty štúdiový album amerického rappera uzrel svetlo sveta 11. decembra 2020. Ide o poslednú časť pomyselnej trilógie, ktorá zahŕňa aj projekty Man On The Moon: The End Of Day a Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. Na hip-hopovom albume pracoval okrem iného aj brat Billie Eilish, Finneas a my ti ho ponúkame v exkluzívnej vinylovej verzii.

Nový album rappera Kid Cudiho s názvom Man On The Moon III: The Chosen si môžeš vo vinylovej verzii zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Ruka Hore shop a albumy za zvýhodnenú cenu

Adam Ďurica – Naše Hriechy

Šiesty album slovenského speváka a gitaristu nesie názov po jeho titulnej skladbe, ktorej svoj hlas prepožičala aj víťazka SuperStar, Emma Drobná. Album však obsahuje aj songy ako Vlci či Pravdupovediac, ktoré poslucháči môžu poznať z rádií i koncertov. Ďurica ho považuje za svoj doposiaľ najvyzretejší počin, vyšiel 14. decembra a ponúkame ti ho aj na našom shope.

Nový album Adama Ďuricu s názvom Naše Hriechy si môžeš zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac!

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius, hudba.zoznam.sk

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk, genius.com

Komentáre

Odporúčame