Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Top 5 albumov na Spotify Slovensko (14.12): Nájdeš ich na našom shope!
top 5 spotify slovensko 14.12
Zdroj: shop.rukahore.com, filmmusicreporter.com
KLIPSK/CZSvetNews

Top 5 albumov na Spotify Slovensko (14.12): Nájdeš ich na našom shope!

Top 5 albumov na Spotify Slovensko (14.12)

Rebríček Top 5 albumov na Spotify Slovensko je aj 14.12.2021 pestrý. Nachádza sa tu český a slovenský rap, ale i vianočný album či pop.

adele easy on me
Zdroj: youtube.com

Top 5 albumov na Spotify Slovensko (14.12)

5. Adele – 30

Adele vydala svoj štvrtý album s názvom 30 minulý mesiac, 19. novembra. Projekt ponúka 12 piesní a okrem singlu Easy On Me obsahuje aj skladby ako I Drink Wine či Hold On. Inšpiráciou textov a celej myšlienky albumu bolo, tak ako v každom z predošlých troch prípadov, ukončenie vzťahu. S podnikateľom Simonom Koneckim tvorila speváčka pár v rokoch 20112019 a na svet spolu priviedli syna Angela. Vlastným menom, Adele Laurie Blue Adkins, týmto projektom začína ďalšiu éru. Naposledy nás potešila pred šiestimi rokmi albumom 25, ktorý, najmä vďaka megahitu Hello, trhal všetky dovtedy stanovené rekordy.

Album nájdeš a môžeš kúpiť aj na našom shope, stačí kliknúť na TENTO LINK

4. Arcane & League Of Legends – Arcane League Of Legends (Soundtrack from the Animated Series)

Ako už názov napovedá, ide o soundtrack animovaného seriálu z produkcie populárnej hry a jej vývojárskej spoločnosti Riot Games. Piesne albumu obsahujú viacero žánrov a zvučných mien. Treba spomenúť hviezdy medzinárodnej scény ako Imagine Dragons, Stinga či speváčku Jasmine Sullivan. Projekt vyšiel na konci novembra a jeho hlavným ťahákom je singel Enemy z produkcie spomínanej populárnej americkej skupiny. Tá nám už v máji predstaví svoje nové vystúpenie v neďalekej Prahe.

5 najpočúvanejších albumov na Spotify (ku dňu 14.12)

3. Michael Bublé – Christmas (Deluxe Special Edition)

Je veľmi zaujímavé, že sa na bronzovej priečke umiestňuje album, ktorý je vonku už takmer celú dekádu. Populárny americký spevák ho vydal v roku 2012 a obsahuje covery na vianočné klasiky. Nájdeš v ňom skladby od All I Want For Christmas Is You cez Jingle Bells až po Winter Wonderland či Ave Maria.

Album nájdeš a môžeš kúpiť aj na našom shope, stačí kliknúť na TENTO LINK

2. Loko Loko – Doživotne 

Kontroverzný muž s maskou predstavuje zbierku piesní, ktorú pomenoval Doživotne a predstavil aj v našom rozhovore. Bandurko sa ho počas podpisovačky pýtal na zákulisie celého nahrávania a procesu tvorenia jednotlivých skladieb, vrátane myšlienok za nimi. Toto interview nájdeš na našom YouTube kanáli.

Nový album uzrel svetlo sveta už 3. decembra a na projekte sa nachádzajú štyri featuringy. Okrem Moma a Rytmusa ide aj o rapperov Enzyy810 či člena Milion+, Karla alias Gumbguho.

Album nájdeš a môžeš kúpiť aj na našom shope, stačí kliknúť na TENTO LINK

Najprehrávanejší album na Spotify Slovensko (ku dňu 14.12)

1. Viktor Sheen – Příběhy a sny

Siedmy projekt za posledných osem rokov je prekvapením, vydaný bez väčšieho oznámenia a rapper o ňom veľa nepovedal. Niečo málo sme počuli zo skladieb Příběhy, sny a Spaceship prostredníctvom jeho Insta stories. Táto éra českého umelca však hovorí najmä o tom, že sa z neho stal dvojnásobný otec, tentokrát na svet priviedol dcérku Viktoriu.

Práve o tejto téme je aj skladba s číslom 9, Baby Shark, na ktorej hosťuje jeho kamarát Robin Zoot. Ide o výpoveď ich pocitov, ohľadom nového života a spojenie hudobnej kariéry a osobného rodičovského života a povinností s ním spojenými. Projekt otvára skladba Sklo, na ktorej začiatku hudobník diskutuje so svojou priateľkou, ktorá mu vyjadruje svoju nespokojnosť. On v skladbe následne hovorí, ako chce zabezpečiť svoju rodinu a priznáva, že sa cíti lepšie ako kedykoľvek predtým. O rovnakej téme hovoril spolu s Rytmusom v nedávnej novinke s názvom Cheers. Naposledy nám predstavil klip ku skladbe Nostalgie, v ktorom sa vracia do minulosti prostredníctvom chladničky.

Album nájdeš a môžeš kúpiť aj na našom shope, stačí kliknúť na TENTO LINK

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Genius

Zdroj titulného obrázku: shop.rukahore.sk, filmmusicreporter.com

Komentáre

Odporúčame