Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Po búrke vychádza slnko. Dokkeytino má vonku svoj nový track
KLIPSK/CZHIP-HOP

Po búrke vychádza slnko. Dokkeytino má vonku svoj nový track

Po každej búrke vždy vychádza slnko. Dokkeytino zo Zrazoo Records má vonku svoj nový track

Jeden z najvýznamnejších členov novej rapovej školy má pre nás čerstvú novinku. Reč je o Dokkeytino-vi zo Zrazoo Records, ktorý si v znamení svojho originálneho štýlu a prejavu pre nás pripravil nový track. Čo od neho môžeme čakať? Poďme sa na to pozrieť bližšie!

Dokkeytino prinúti výjsť aj Slnko

Dokkeytinov najnovší song sa volá „Vychádza Slnko“ a táto skladba vyšla von zarovno aj v sprievode veľmi vymakaného videoklipu. Podpísali sa pod ním totiž kvalitné mená ako Andreas Gold a Danpingdong, čiže toto spojenie je naozaj zárukou kvality. Dokkeytina v novom klipe môžeme vidieť aj v špeciálnej digitálnej podobe. Aktuálny klip prichádza po veľmi krátkom čase od toho posledného, ktorým bol vizuál od Miša Nemtudu na skladbu s názvom „Hneed“ z projektu TINOVELLY 2. Najnovší track však na albume nenájdeme, ide o samostatnú skladbu.

⇒ Dokkeyho projekt NESLOVO si vieš kúpiť na TOMTO ODKAZE ⇐

Všestranný raper

To, že Dokkeytino zvláda veci okolo hudby do veľkej miery sám, sa potvrdilo aj na tejto veci. Sám raper sa totiž postaral o mix a master, pričom svoj nedávny projekt NESLOVO si dokonca celý aj sám produkoval. Čo sa však týka produkcie aktuálnej skladby „Vychádza Slnko“, tam ju zastrešoval Beatsbylost. V rámci vlastnej všestrannosti prišiel Dokkeytino napríklad aj s návrhom na cover spomínaného projektu TINOVELLY 2. V rámci svojej kariéry Dokkeytino kvalitatívne rastie čoraz viac a určite sa od neho máme na čo tešiť aj v budúcom roku. Čo pre Ruka Hore povedal nedávno Dokkeytino práve o spomínanom TINOVELLY 2?

„Na Slovensku sú zaužívané trendy, ktorých som sa nechcel držať. Chcel som ponúknuť ľuďom vlastný odkaz, ktorý možno nebude ladiť s tým, aké typy trackov momentálne fungujú najviac. Najmä som mal predstavu, aby to splnilo nejaký ten môj umelecký pohľad,“ povedal Dokkeytino. O jeho ďalších počinoch a takisto o ďalších počinoch ostatných členov Zrazoo Records vás budeme samozrejme informovať!

Komentáre

Odporúčame