Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
DMS a HUHU: Šiesty album rapperskej skupiny je vonku! Čo naň hovoríš?
dms album huhu
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOP

DMS a HUHU: Šiesty album rapperskej skupiny je vonku! Čo naň hovoríš?

DMS a HUHU: Šiesty album rapperskej skupiny je vonku!

DMS vydáva album HUHU oficiálne na všetky digitálne služby! To teda znamená, že šiesty štúdiový projekt je oficiálne dostupný na vypočutie na Spotify, Apple Music, Deezer atď. Separ, Smart a Dame ešte pred uverejnením celého počinu fanúšikom predstavili tri skladby.

V prvom prípade hovoríme o songu Rampa, v ktorom sa spojili so skupinou Horkýže Slíže. Druhá skladba Tanečná Pesnička dostala veľký videoklip, plný efektov, hviezdnych hostí a žánrových zmien. Naposledy, teda pred dvomi týždňami, sa rozhodli vypustiť von aj nahrávku s názvom Logdán.

Fanúšikovia domáceho rapu prežívajú fantastické obdobie, keďže december prináša okrem iného nové projekty od Pil C-ho, Kontrafaktu a DMS. Všetky albumy nájdeš v predpredaji len na našom shope!

„Digitálne služby sú ready, album HUHU je všade! Užite si ho, napíšte dojmy, predpredaj 7000 ďakujeme.“ – Separ, instagram.com 

Hľadáš tip na vianočný darček? Ešte stále máš čas objednať si album HUHU na našom shope tak, aby ti domov prišiel do Vianoc! Nezabudni si k tomu pribaliť aj nejaký kúsok merchu, DMS má pre teba pripravené množstvo sprievodných produktov. Stačí kliknúť na TENTO LINK a dozvieš sa viac! 

DMS vydáva šiesty štúdiový album HUHU

Najzvučnejšie meno formácie, Separ, uverejnilo na svojom Instagramovom profile zopár čísel, ktoré robia z predpredaja tohto albumu jeden z najúspešnejších za posledné roky:

„Predpredaj končí v nedeľu. Za dva týždne sa vám podarilo nad*bať na tento release štvor platinu, čo je v Československu pri predaji analógového CD nosiča neuveriteľný výsledok. Som extrémne zvedavý na vaše reakcie po vypočutí, keďže snippet je urobený tak, že vlastne nevieš nič. Kým tu bude Ego a Rytmus, tak budeme v predaji skupinových CD nosičov asi navždy druhí, ale tak nám treba, mali sme sa stať brutálnymi o niečo skôr. Chalaňom gratulujem k dvojplatine za noc! Shoutout Ruke Hore za zastrešovanie všetkého.“ – Separ, instagram.com/separ_dms

Všetci už teda máme možnosť vypočuť si dlhoočakávané songy s hviezdnymi featuringami, najmä skladby Áno či Čalamáda. Album HUHU však obsahuje aj špecifický úvodný HUHU chant či krátky skit s názvom Kung. V ňom sa premiestňujeme do štúdia, kde chalani práve vymýšľali hlavnú linku skladby Fu, na ktorú skit nadväzuje.

Separ sa stal druhý rok po sebe najpočúvanejším interpretom

Jeden z členov skupiny sa na spomínanej sociálnej sieti vyjadril aj ohľadom svojej sólovej kariéry, ktorá je na Slovensku už druhý rok po sebe najúspešnejšou z pohľadu počúvanosti. Hovorí o tom, že sa posúva stále vyššie aj napriek tomu, že sa hudbe venuje už dve dekády:

„Dva roky po sebe som najpočúvanejší Slovák na digitálnych službách, čo v preklade znamená, že ste nikoho nepočúvali viac ako mňa. Ďakujem vám, cítim sa docenený, no zároveň ma stále vie prekvapiť, že od roku 2001, odkedy robím rap, to stále nekončí, ale naopak nonstop naberá na sile. Či merch, či brand, či koncerty, či počúvanosť. Nemusím sa tu vôbec vylievať jak to je, lebo viete. Ale Boh mi je svedkom, že si to zaslúžim jak nikto. Ak by sa dalo, začnite používať streamovacie služby ešte viac.

Jedna vec, že keď sa ti niekoho hudba páči, tie streamy od teba mu náležia a v dobe kedy nie sú koncerty, to interpretom vie finančne pomôcť. A druhá, že sme ako krajina stále na chvoste a ľuďom tu v roku 2021 ešte stále j*be z uloz.to a podobných stránok.. WAKE UP! A ešte raz ďakujem! Nový album DMS kúpiš práve teraz na shop.rukahore.sk/dms.“ – Separ, instagram.com

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame