Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Talentovaný Alan Murin predstavuje svoju novinku v angličtine!
KLIPSponzorované

Talentovaný Alan Murin predstavuje svoju novinku v angličtine!

Spevák a raper Alan Murin prichádza s prvým songom v angličtine.

Alan Murin sa za posledné roky stal veľmi horúcim želiezkom v ohni nádejných slovenských talentov. Po úspechu svojej nedávnej skladby „Idem hore“ sme od neho tentoraz dostali vec trochu z iného súdka. Ide o pesničku s názvom „Already Gone“, ktorá je jeho prvou oficiálnou skladbou, ktorý zadelil po anglicky! Na to, ako túto svoju prvú záležitosť v angličtine vníma sám spevák, sme sa spýtali priamo jeho: „Túto skladbu vnímam ako začiatok ďalšej etapy mojej kariéry. Je to vec, ktorá mi v šuflíku zrela niekoľko rokov, no prečalúniť do nového zvuku som sa ju rozhodol až teraz,“ hovorí o svojej novinke Alan Murin.

Prvá Alanova skladba v anglickom jazyku

Dostali sme teda prvú anglickú vec, ktorú Alan Murin vydal v rámci svojej profesionálnej kariéry. V tomto jazyku skoro celý život študoval a dokonca aj v pár rokov žil v Anglicku. Skladba teda pôsobí naozaj veľmi prirodzene a počúva sa naozaj príjemne.

„Som veľmi zvedavý, ako ľudia príjmu tento kus mojej podstaty. Je to veľmi úprimná výpoveď z môjho milostného života, ktorý som mal pár rokov dozadu. Bolo zaujímavé sa do tých emócii opäť vcítiť, prežívať ich a odznova maľovať obraz ktorý som už v minulosti namaľoval. Trošku som si zaspomínal na herecký krúžok. Ten sme tak trocha potrebovali aj pri natáčaní videoklipu. Ide o doteraz najväčšiu produkciu, s ktorou mi veľmi pomohla Diana Studeničová, ktorá organizačne dokázala nemožné,“ hovorí Alan o procese tvorby tohto vydareného vizuálu. Spomínaný klip sa začína nádherným záberom z vysokozdvižného vozíka. Ten smeruje konkrétne na krásny americký veterán od Living Legends. Ten záber samozrejme zachytával Peter Cesar Balent a podľa Alanových slov bolo krásne vidieť ho ako si užíva produkciu, ktorá bola úplne inde ako spevákove predošlé.

Neustály progres

„S Petrom Ondušom, ktorý tento klip režíroval, sme dokonca do klipu prvý krát vsunuli tím tanečníčok, ktoré dodali scénam na kráse a samotnému klipu na hĺbke myšlienky. Tiež si totiž v pár scénach museli vyskúšať svoje herecké výkony.“

Toto všetko a aj ostatné veci, ktoré v klipe môžeme vidieť, predstavujú najaktuálnejšie Alanove schopnosti. Je na nich zároveň vidieť obrovský posun, ktorý dokáže robiť každým novým trackom. Teraz je už iba na Alanových fanúšikoch a verejnosti, ako tento horúci skvost príjmu oni!

Komentáre

Odporúčame