Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Už o týždeň príde na Slovensko legenda, ktorú zbožňuje celé Anglicko - NEWS | RUKAHORE.sk
EventySlovensko

Už o týždeň príde na Slovensko legenda, ktorú zbožňuje celé Anglicko

Holy Goof, DJ a producent, ktorý momentálne smeruje medzi nasľubnejších britských umelcov posledného roka dorazí na Slovensko! Jeho práca sa dostáva čoraz k širšiemu publiku a na svoje konto si za posledné obdobie pripísal veľké úspechy. My na Slovensku si ho zároveň budeme môcť vypočuť naživo v našom hlavnom meste už 15. októbra!

Tento interpret, ktorého sound v Anglicku zbožňuje celý národ, prichádza prvýkrát na Slovensko. Po dvoch vypredaných londýnskych hlavných zastávkach k jeho turné mieri priamo do Bratislavy. Holy Goof vystupoval na festivaloch ako Tommorowland, Glastonbury, Boomtown a ďalších. Okrem Holy Goofa si však naživo budeš môcť vypočuť aj našich domácich borcov. Predstavia sa totiž na Tyršovom nábreží aj mená ako Changing Faces, Diffe, Vi3e alebo Jimmy Pé. Lístky na túto hudobnú lahodnosť si vieš zadovážiť kliknutím na TENTO ODKAZ.

Komentáre

Odporúčame