Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Je toto návrat Adele? V mestách sa zjavujú billboardy s označením "30"!
Návrat Adele
Zdroj: billboard.com
News

Je toto návrat Adele? V mestách sa zjavujú billboardy s označením „30“!

Uvidíme opäť návrat Adele?

Skvelá anglická speváčka Adele si počas svojej kariéry získala značné množstvo fanúšikov. Svojim nádherným hlasom oslovila celý svet. Od roku 2008 vydala dokopy tri albumy a vyzerá to tak, že štvrtý je už skoro tu. Doposiaľ tu boli albumy s označením 19 (2008), 21 (2011) a 25 (2015). V minulosti však prezradil, že nás čaká aj novinka s označením 30, ktorá mala prísť pôvodne ešte minulý rok. Kvôli pandemickej situácii sa žiaľ tak nestalo, no teraz to vyzerá nádejne. Fanúšikovia videli minimálne dva billboardy, ktoré zobrazujú číslo 30, inak povedané, názov nového albumu. Je toto konečne návrat Adele?

Musí to byť nový album. Nová hudba. Hudba, ktorú sme od nej ešte nepočuli. Ešte v roku 2019 sa Adele na svojom Instagrame vyjadrila, že „30-tka“ bude drum and bass album, ktorým chce speváčka rozhodiť fanúšikov. Musíme však povedať, že vôbec nie sme sklamaní, takáto kombinácia môže byť naozaj zaujímavá. Nuž, na to, aký bude výsledok si budeme musieť počkať.

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ  Top 5 albumov na Spotify Slovensko (14.12): Nájdeš ich na našom shope!

Album možno skôr ako sme čakali

Koniec roka sa už pomaly ale jasne bliží, ako lepšie by sme ho teda ukončili ako novou Adele, no nie? Vyzerá to tak, že album by mohol vyjsť už v najbližšej dobe. Týždeň predtým, ako sa na verejnosti ukázali nové billbordy s označením 30 sa o novej hudbe anglickej speváčky už hovorilo. Konkrétne toto info spomenul jeden z rádiových moderátorov, ktorý ešte minulý utorok vo svojom tweete, ktorý hneď aj zmazal, uviedol, „New Adele. This week.“. Myslím si, že preklad v tomto prípade veľmi nie je potrebný. Zatiaľ sa žiadna nová hudba od Adele neobjavila.

Návrat Adele
Zdroj: businessinsider.com

Zaujímavé je aj to, že sa presunulo vydanie nového nanovo nahratého albumu Red (celý názov Red (Taylor’s Version) od speváčky Taylor Swift. Ten mal pôvodne vyjsť 19. novembra, avšak jeho vydanie sa presunulo o týždeň skôr na 12. novembra. Vďaka tomuto vznikajú špekulácie o tom, či by táto zmena mohla znamenať to, že Adele by v tomto čase mohla potenciálne vydať nový album. My by sme boli jednoznačne radi, keby nešlo o špekulácie, ale o skutočný návrat Adele. Zostáva nám už len čakať. Naposledy sme mohli počuť jej album 25 ešte v roku 2015, takže po šiestich rokoch by bolo skvelé prekvapenie.

Máte aj vy radi Adele? Ktorá jej pesnička je vašou najobľúbenejšou? Určite nám napíšte váš názor do komentárov!

Zdroj: pitchfork.com
Zdroj titulného obrázka: billboard.com

Komentáre

Odporúčame