Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Britney Spears je konečne voľná! Opatrovníctvo jej otca sa skončilo!
Britney Spears voľná
Zdroj: foxnews.com
News

Britney Spears je konečne voľná! Opatrovníctvo jej otca sa skončilo!

Po dlhých rokoch je Britney Spears opäť voľná

Trvalo to krutých 13 rokov, no predsa sa to podarilo. Populárna americká speváčka Britney Spears je po dlhom boji voľná. Súd v Los Angeles potvrdil, že jej otec v úlohe opatrovníka končí a to s okamžitou platnosťou. Otec známej celebrity, Jamie Spears, tak nebude naďalej môcť ovplyvňovať život svojej dcéry, jeho nadvláda je u konca. Súd jej pridelil nového dočasného opatrovníka, podľa sudkyne Brendy Pennyovej je to „v najlepšom záujme“ obľúbenej speváčky. Čo sa stalo a prečo jej otec z ničoho nič prestal riadiť život?

Celebrita sa v minulosti už viackrát vyjadrila na účet svojho otca, že ide o veľmi krutého a nemiestneho človeka. Kontrolu nad jej život získal Jamie Spears ešte v roku 2008, keď speváčka bojovala s ťažkými psychickými problémami. Odvtedy jej údajne robil zo života peklo. Plno zákazov a obmedzení, ktoré privádzali speváčku do kolien. Speváčka požiadala ešte minulý rok o zrušenie tohto opatrovníctva, pričom ho nazvala „krutosťou„.

Právnik Jamieho Spearsa už v minulosti tvrdil, že Britney mohla kedykoľvek požiadať o zrušenie. Údajne o to však v minulosti nepožiadala, pretože vie, že ju jej otec nadovšetko miluje. Rozhodnutie ukončiť opatrovníctvo, predsa len prišlo. 7. septembra podal Jamie Spears žiadosť na jeho ukončenie.

Britney Spears voľná
Jamie Spears a Britney Spears | Zdroj: bbc.com

Pomohlo aj hnutie FreeBritney a taktiež aj dokumenty

Počas týchto rokov vzniklo dnes celkom známe, pre tento boj významné, hnutie FreeBritney. Poukazovalo na to, že takýto život si speváčka nezaslúži a žiadalo o ukončenie opatrovníctva. Toto hnutie neustále prinášalo pozornosť k tomuto problém. Okrem toho zrejme zohrali dôležitú rolu aj dokumentárne filmy, ktoré o tejto celebrite vyšli. Jedným z nich je dokument Controlling Britney Spears, za ktorým stojí The New York Times. Je v ňom plno rozhovorov, medzi ktorými sú aj insideri, ktorí prinášajú informácie z prvej ruky. Ukázalo sa napríklad aj to, že jej otec odpočúval jej telefonáty. Ďalším významným je aj nový dokument Britney vs. Spears, ktorý nájdete taktiež aj na Netflixe.

Podstatné však je, že Britney Spears je konečne voľná osoba, ktorá si môže začať vychutnávať svoj život. Koniec nadvlády.

Sledovali ste túto kauzu? Myslíte si, že mal Jamie Spears právo jej takto ničiť život?

Ak milujete  pesničky Britney Spears rovnako ako my, tak vám určite nesmie chýbať jej najznámejší album.

Zdroje: ta3.com, buzzfeednews.com

Zdroj titulného obrázka: foxnews.com

Komentáre

Odporúčame