Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Spevák Stevie Wonder a Elton John vydávajú spoločnú skladbu! Ako znie?
Spevák Stevie Wonder
Zdroj: NME.com
News

Spevák Stevie Wonder a Elton John vydávajú spoločnú skladbu! Ako znie?

Spevák Stevie Wonder a Elton John sa spájajú na novej skladbe

Túto známu hudobnú dvojicu netreba ani predstavovať. Hudobník Stevie Wonder a výborný Elton John nás tešia svojimi hitmi už dlhé roky. Práve skladby, ako sú Superstition, Sacrifice alebo I’m Still Standing nás dokázali mnohokrát roztancovať alebo pohladiť na duši. Títo dvaja perfektní muzikanti aj napriek už seniorskému veku prekvitajú mladosťou, ktorú im môže nejeden človek závidieť! Práve vďaka svojmu mladému duchu sa rozhodli spojiť svoje sily a vydať spoločnú skladbu, ktorá nesie názov „Finish line“! Ako skladba znie a na čo všetko sa môžete tešiť? Poďme sa na to pozrieť!

Spevák Stevie Wonder
Zdroj: DisneyWiki.com, Wikipedia.org

Výborný retro pocit!

Skladba obsahuje výborný nádych 80. rokov, ktorým sú tieto dve hviezdy verné. Obaja sú taktiež známy svojou pozitívnou náladou, čiže je viac než pravdepodobné, že nová skladba vám vyčarí úsmev na tvári! Spevákov taktiež sprevádza výborný afroamerický zbor, ktorý dodáva skladbe gospelový pocit. Práve song „Finish Line“ je štartérom, ktorý nás pripravuje na nový album speváka Eltona Johna, ktorého oficiálne vydanie je stanovené na 22. októbra. Práca na albume začala, odkedy svet zastihla pandémia a väčšina muzikantov muselo rušiť svoje vopred naplánované turné. To, ako bude album znieť bohužiaľ nevieme, ale my sa vrelo tešíme!

Tak čo? Ako sa vám páči spolupráca týchto hudobníkov? Tešíte sa na nový album Eltona Johna? Napíšte nám svoj názor do komentárov!

Zdroj: TMZ.com
Zdroj titulného obrázku: NME.com

Komentáre

Odporúčame