Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Hudobná skupina Måneskin oznámila nový singel! Kedy sa ho dočkáme?
Hudobná skupina Måneskin
Zdroj: Eventworld.com
News

Hudobná skupina Måneskin oznámila nový singel! Kedy sa ho dočkáme?

Hudobná skupina Måneskin a ich nový singel

Ak sledujete momentálne dianie na hudobnej scéne, tak vám nemohla utiecť hudobná skupina Måneskin. Mladíci z Talianska búrajú priečky v počte počúvaní už dlhé mesiace a neplánujú prestať. Práve ich pieseň, ktorá bola cover na známu pieseň „Beggin'“ dokázala vytvoriť ošiaľ na Tik Toku. Dnes sa už mladíci, ktorí vyhrali tohtoročnú Eurovíziu tešia celosvetovej popularite a práve kvôli narastajúcemu dopytu ohlásili nový singel! Kedy sa singlu dočkáme a na čo všetko sa môžeme tešiť? Pôjde o nový hit?

Hudobná skupina Måneskin

Zdroj: WallpaperAccess.com

MammaMia!

Práve takýto názov bude niesť pripravovaný singel, ktorý sa dočká vydania 8. októbra. Oznámenie singlu pochádzalo z oficiálneho účtu hudobnej skupiny na sociálnej sieti Instagram. Skupina Maneskin taktiež plánuje veľké európske turné, ktoré odštartuje v Londýne a ukončí svoju cestu v Rige! Počas tohto turné sa skupina ukáže taktiež v Prahe, čiže ak ste milovníkmi tejto skupiny, tak si tento koncert určite nenechajte ujsť! Turné sa koná po vydaní masívne úspešného albumu Teatro D’ira, ktorý uzrel svetlo sveta v marci tohto roku. My môžeme skonštatovať to, že sa na pripravovaný singel veľmi tešíme a dúfame, že skupina zostane verná svojej kvalite, ktorou si získala fanúšikov po celom svete.

Ak si milovníkom hudobnej skupiny Måneskin tak ti doma nesmie chýbať ich nové CD, ktoré nájdeš práve tu!

Tak čo? Myslíte si, že hudobná skupina Måneskin ostane verná svojej kvalite? 

Zdroj: nme.com

Zdroj titulného obrázku: Eventworld.com

Komentáre

Odporúčame