Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Yzomandias a Nik Tendo nám prinášajú náhľad do zákulisia Kruhy & Vlny Tour! (VIDEO)
yzomandias nik tendo kruhy & vlny tour
Zdroj: youtube.com
SK/CZČeskoEventyHIP-HOPSlovenskoVideo

Yzomandias a Nik Tendo nám prinášajú náhľad do zákulisia Kruhy & Vlny Tour! (VIDEO)

Zákulisie Kruhy & Vlny Tour!

Z vlogov sa stal sitcom, píšu Yzomandias a Nik Tendo pod prvým videom, ktoré nás dostáva do zákulisia Kruhy & Vlny Tour! Českí raperi sú v súčasnosti na turné po Slovensku a Česku, pričom za sebou už majú prvú vypredanú zastávku v ostravskom klube Barrák a nasledovať budú mestá ako Plzeň, Olomouc, Hradec Králové, Brno či Praha, kde vystúpia v populárnom klube Roxy. Potešia však aj slovenských fanúšikov a už 25. marca vystúpia v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

Je viac než jasné, že je daný album mimoriadne populárny, keď má skit na albume viac než 326-tisíc prehratí. Projekt Kruhy & Vlny je pritom stále len niekoľko mesiacov starý, vyšiel 16. novembra 2022. Projekt neobsahuje žiadnu oficiálnu spoluprácu a chalani nám odvtedy priniesli ešte pieseň Novej Svět, v ktorej sa spojili s ďalšou postavou českej hip-hopovej scény, raperom PTK.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!


Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame