Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ed Sheeran vydá nový album Subtract, ktorý poznačili ťažké životné udalosti (VIDEO)
ed sheeran subtract
Zdroj: facebook.com
KLIPSvetNewsVideo

Ed Sheeran vydá nový album Subtract, ktorý poznačili ťažké životné udalosti (VIDEO)

Ed Sheeran a album Subtract

Britský spevák Ed Sheeran si pre svojich fanúšikov pripravil prekvapenie už v prvý marcový deň v podobe oznámenia o albume Subtract. Jeho vydanie je stanovené na 5. máj 2023.

Na albume Subtract som pracoval desať rokov, snažil som sa vytvoriť dokonalý akustický album, napísal som a nahral stovky skladieb s jasnou víziou toho, ako by to podľa mňa malo vyzerať. Na začiatku roku 2022 mi však séria udalostí zmenila môj život, duševné zdravie a v konečnom dôsledku aj spôsob, akým som vnímal hudbu a umenie,“ napísal na svojom Instagrame. 

Nával ťažkých životných udalostí

Písanie piesní je pre Sheerana terapiou, ktorá mu pomáha pochopiť jeho pocity. Za viac ako týždeň svoju desaťročnú prácu na novom štúdiovom albume nahradil svojimi najhlbšími a najtemnejšími myšlienkami. V priebehu mesiaca bol jeho tehotnej manželke Cherry diagnostikovaný nádor bez možnosti liečby pred pôrodom. Jeho najlepší priateľ Jamal Edwards náhle zomrel a Ed sa ocitol aj na súde, kde obhajoval svoju integritu a kariéru skladateľa.

Prechádzal som sa strachom, depresiou a úzkosťou. Mal som pocit, že sa topím, že mám hlavu pod hladinou a pozerám hore, ale neviem sa predrať cez vzduch. Ako umelec som nemal pocit, že by som mohol vydať dielo, ktoré by presne nereprezentovalo to, kde som a ako sa v tomto bode svojho života potrebujem vyjadriť.

Tento album je presne taký. Otvára padacie dvere do mojej duše. Prvýkrát sa nesnažím vytvoriť album, ktorý sa bude ľuďom páčiť, len vydávam niečo, čo je úprimné a pravdivé voči tomu, kde vo svojom dospelom živote som. Toto je záznam z môjho denníka z minulého februára a môj spôsob, ako ho pochopiť. Toto je Subtract.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame