Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ronald Weedman a Barb v songu Pohľady poukazujú na domáce násilie (VIDEO)
ronald weedman barb pohľady
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPVideo

Ronald Weedman a Barb v songu Pohľady poukazujú na domáce násilie (VIDEO)

Ronald Weedman a Barb v spoločnej novinke

Raper Ronald Weedman a Barb nám prinášajú novinku Pohľady, ktorou poukazujú na dôležitú tému, ktorá by spoločnosti nemala byť ľahostajná. Ronald Weedman je raper pôvodom zo Záhoria. Nejde však o klasický streetový hip – hop, v jeho hudobnom štýle a aj osobitnom prejave je totiž cítiť veľký vplyv žánru reggae.

Jednou z najnáročnejších životných tém je fyzické násilie, súbežne s psychickým. Čím ďalej, tým viac sa ukazuje mnoho takýchto prípadov, preto chcel Ronald aj v tracku Pohľady apelovať na všetkých, aby si uvedomili, že sa nezhody neriešia násilím a na ich riešenie treba zvoliť inú taktiku.

Je to téma, o ktorej treba určite hovoriť. Deje sa to na bežnom poriadku, a to, bohužiaľ, úplne na celom svete. Ženy nie sú a nikdy nebudú menejcennejšie ako muži, aj keď sa stále nájdu jedinci, ktorí si myslia opak. Okrem toho ma už nebaví počúvať dookola tie plytké rapové texty o ničom. Riešme aj silné témy, hudba má moc a ľudia si to cez ňu vedia viac uvedomiť , keď sa ich to takto dotkne!

Správny muž by mal byť v prvom rade žene oporou a ochrancom. Mal by poznať slovo kompromis a vedieť ženu rozosmiať či potešiť. A to nielen, keď má sviatok alebo zlý deň. Som nesmierne rád, že mám v tomto songu ženu a ešte s takým hlasom, aký má Barb. Potreboval som do pesničky ženský pohľad a najmä trefný refrén, tak som ju oslovil a úplne to sadlo tak ako som si predstavoval,” opisuje skladbu Ronald.

Barb v súčasnosti hviezdi vďaka coverom

O príbehový videoklip, v ktorom si zahrali herci Eva Kučíková a Matej Struhár, sa postaral clipmaker Adrián Kutný. Okrem nich sa v klipe ukáže aj samotná speváčka Barb, ktorá aktuálne hviezdi svojimi coverami na hity od Miley Cyrus, The Weekenda či Shakiry. Ako vzniklo spojenie s Ronaldom a čo hovorí speváčka na domáce násilie?

Spoloční známi nás dali dokopy. A som za to rada. Popravde, páčil sa mi jeho vibe. Jeho nadšenie pre hudbu a tvorbu. Má v sebe obrovský elán, ktorým ma oslovil. A chcela som vyskúšať niečo nové. A k tejto téme sa mi ťažko vyjadruje. Ešte som niečo také v živote nezažila, takže je jednoduché radiť, keď nechodíš v tých istých botách. Každopádne, nenechať si to!

Povedať to okoliu, aj keď sa človek hanbí. Pretože nikto nemá právo oberať ťa o čokoľvek z tvojho života. Právo na to, im dávaš len ty. Ak si sa nechcene dostala do situácie, kedy nie si šťastná a zažívaš bolesť (fyzickú či psychickú) partner ťa neľúbi a treba z toho vzťahu odísť. Inak by robil všetko preto, aby si sa cítila šťastná. Problémy sa majú riešiť komunikáciou, nijak inak.,“ apeluje speváčka Barb.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: TS

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame