Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Fobia Kid na Slovensko priniesol gotický zvuk, nový album vydá už na jar (VIDEO)
fobia kid
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPPOPPunkROCKVideo

Fobia Kid na Slovensko priniesol gotický zvuk, nový album vydá už na jar (VIDEO)

Fobia Kid chystá nový projekt

Jeden zo slovenských raperov potvrdzuje svoju kvalitu naprieč žánrami, Fobia Kid vydal novinku Gothic Outfit. Skladbou, ktorá vyšla 23. februára nás pripravuje na svoj nový album s názvom Éra Vampíra, ktorý by mal vyjsť ešte na jar. Podľa našich výpočtov by sme sa ho teda mali dočkať v najbližších dvoch mesiacov. Song vyšiel aj s mysterióznym videoklipom, v ktorom sa z Fobiu stáva pán podsvetia a refrény piesne ovládol spevák Samm734.

Všetko nasvedčuje tomu, že nám raper prinesie druhý album v priebehu 365 dní. Naposledy sme o ňom počuli vďaka projektu Strašidelný dom z júna minulého roka, v ktorom sa točil okolo tématiky, ktorá jasne vyplýva z názvu tohto albumu. Tento raz nazrie do sveta upírov, čím nám ukazuje svoj zámer odčleniť sa od zvyšku scény. Pevne veríme, že mu táto kreativita vydrží a nová hudba nám v ušiach pristane čím skôr!

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram, Spotify

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame