Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Harry Styles si v novom klipe zalietal na posteli, sleduj 'Late Night Talking'!
harry styles late night talking
Zdroj: youtube.com
KLIPSvetNewsPOPVideo

Harry Styles si v novom klipe zalietal na posteli, sleduj ‚Late Night Talking‘!

Harry Styles vydal klip k songu ‚Late Night Talking‘

Fanúšikovia jedného z najpopulárnejších spevákov súčasnosti sa konečne dočkali, Harry Styles vydáva klip ku skladbe Late Night Talking! Pohodový vizuál vyšiel 13. júla 2022 a člen skupiny One Direction si v ňom opäť zachoval svoj netradičný štýl. Vlastne ide o klip, ktorý sa točí okolo nášho obľúbeného nábytku, teda postele.

Harry sa do nej na začiatku najskôr ponára, neskôr na nej jazdí po hlavnej ceste a ku koncu sa na nej aj z vysokej výšky rúti smerom k zemi. Svetoznámy britský spevák tak opäť provokuje svojich fanúšikov, ktorí by si ho v posteli rozhodne vedeli predstaviť. Odteraz si ho už totiž nemusia iba predstavovať. Aj preto si videoklip za prvých 17 hodín od vydania získal pozornosť viac než 4,5 milióna ľudí.

Harry Styles vydal klip k songu Late Night Talking

Styles zatiaľ ku svojmu tretiemu štúdiovému albumu Harry’s House vydal iba dva videoklipy. Ten druhý, k songu As It Was, bol prvou ochutnávkou samotného projektu a stal sa jeho komerčným ťahákom. Harry si vyvinul vlastný štýl a ide o veľmi podarený súbor 13 piesní, v ktorom si každý nájde niečo svoje. Balady ako Little FreakCinema či Matilda sú kombinované s jemným pop-rockom v skladbách GrapejuiceSatellite či DaydreamingHarry’s House je akýmsi Harryho odkazom, že je veľkým fanúšikom hudby minulého storočia a nepatrí medzi preceňované hviezdy hudobného šoubiznisu.

28-ročný spevák sa po dvojročnej odmlke konečne dostane aj na koncertné pódiá neďaleko nás! V pražskej O2 Aréne mal vystúpiť už v roku 2020, tieto plány mu však zmarila situácia s koronavírusom. V júni a júli mu však už nič nemôže zabrániť v tom, aby nás potešil svojou novou show. Čaká ho cesta po viacerých európskych zastávkach, najbližšie k nám bude v BudapeštiKrakoveViedni či spomínanej Prahe. Lístky na všetky spomínané vystúpenia sú však už beznádejne vypredané, ale Vám čo idete, prajeme ten najlepší zážitok!

Albumy a produkty od Harryho Stylesa si môžeš zakúpiť exkluzívne na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku (Ruka Hore) či Instagrame (@rukahore)! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Wiki

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame