Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Frayer Flexking vydáva videoklip ku skladbe K.O.! Ako vyzerá?
Frayer Flexking
Zdroj: Rapgeneration.sk
News

Frayer Flexking vydáva videoklip ku skladbe K.O.! Ako vyzerá?

Frayer Flexking prichádza s ďalším bombovým vizuálom!

To, že si Frayer Flexking dokázal podmaniť veľkú časť poslucháčov rapu na Slovensku je každému jasné. Frayer Flexking si dokázal na sociálnych sietiach podmaniť veľkú časť ľudí, kvôli chytlavým songom, ktorým nie je koniec! Tento krát nám naservíroval videoklip ku skladbe K.O., ktorý vyzerá bravúrne! Klip je plný street workoutu, čo odkazuje aj na silnú prípravu mladého rapera na jeho prichádzajúci súboj na evente Fight Night Challenge. V prvom evente dokázal totižto podať veteránovi slovenského rapu, Čistychovi K.O. Ako teda klip vyzerá a prečo sa máte na čo tešiť? Poďme sa na to pozrieť!

Frayer Flexking
Zdroj: Topky.sk

Promo ako sa patrí!

To, že Frayer Flexking vie promovať svoj vlastný zápas sme sa mohli dozvedieť v posledných týždnoch. Raper sa na adresu svojho oponenta vyjadril už mnohokrát a nechýbal silný trashtalk, ktorý k takýmto veciam patrí. Flexking v songu vysvetluje, že aby ho niekto zastavil, tak ho bude musieť zabiť. Je tým pádom jasné, že Flexking sa svojho oponenta nebojí a my sa už teraz tešíme na show, ktorú s Refewom už zajtra prinesú. Tak čo? Tešíte sa na tento zápas? Kto si myslíte, že výhrá? Napíšte nám svoj tip a názor do komentárov!

Zdroj: Youtube

Zdroj titulného obrázku: Rapgeneration.sk

Komentáre

Odporúčame