Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Raper Jack Harlow prináša s Drakeom videoklip pre song Churchill Downs!
Raper Jack Harlow
Zdroj: HipHopDx.com
News

Raper Jack Harlow prináša s Drakeom videoklip pre song Churchill Downs!

Raper Jack Harlow a jeho vrchol?

Raper Jack Harlow je veľmi mladé meno v hiphope. Rodák z Kentucky sa stal virálnym vďaka songu What’s Poppin, ktorý vybuchol na sociálnej sieti Tiktok. Od vtedy to už pokračovalo naturálne, mladého rapera sa chytil režisér Cole Bennett, ktorý mu pre daný song natočil videoklip a hviezda bola na svete. Raper Jack Harlow sa nám po vydaní jeho albumu pripomína novým videoklipom ku skladbe Churchill Downs, ktorú vytvoril v spolupráci s Drakeom. To, že skladba je nesmierne kvalitná vieme už všetci. Dokázal videoklipu ohúriť tak isto, ako samotná skladba? Prečo sa točil vizuál videoklipu na dostihovej dráhe? Poďme sa na to pozrieť!

Raper Jack Harlow
Zdroj: Billboard.com

Najznámejšia dráha?

Churchill Downs je pravdepodobne najznámejšia konská dráha na svete. Duo sa snaží touto tematikou v songu ukázať všetkým, že udržať sa v rape je jeden veľký závod a že sa im to darí monumentálne. Vizuál klipu je perfektný, pričom sa o réžiu postarali bratia Campbellovci. Song Churchill Downs sa ukázal na poslednom albume rapera Jack Harlow, z ktorého sa song First Class stal hitom. My vám teda môžeme povedať, že sa máte na čo tešiť! Nezabudnite nám do komentárov napísať svoj názor na tento videoklip a samotnú spoluprácu!

Zdroj: Youtube

Zdroj: titulného obrázku: HipHopDx.com

Komentáre

Odporúčame