Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Spolupráca roka!
ruka hore awards 2021 spolupráca roka
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsVideo

Ruka Hore Awards 2021: Toto je TOP 20 v kategórii Spolupráca roka!

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Spolupráca roka

Ruka Hore Awards 2021 sú oficiálne minulosťou a my pre teba máme oficiálne výsledky v kategórii Spolupráca roka! V najbližších týždňoch ti prinesieme vyhodnotenie každej z 19 kategórií, pričom vyhlásime aj TOP 20 najúspešnejších v každej z nich. V dnešnom článku sa pozrieme na spoločné skladby českých a aj slovenských interpretov, ktoré považujete za najlepšie spolupráce roka 2021. Na konci článku ťa čaká aj kompletný zoznam výsledkov, najprv sa však pozrime na medailové priečky!

1. Rampa (DMS feat. Horkýže Slíže)

2. Stroj (Peter Pann feat. Separ & Kali)

3. Hey G! (Gleb & Separ)

“Niekto fajčí niekto pije, Niekto špatný plešatý je, Niekto si to tu užije” a niekto ovláda kategórie. V minulom ročníku si od nás skupina DMS odniesla päť víťazstiev a Separ sa zrejme rozhodol, že sa tento rok pokúsi zdvihnúť latku ešte vyššie. Najviac vás zaskočili a potešili práve Separ, Dame, Smart a aj Horkýže Slíže. Toto spojenie interpretov sa postaralo o víťazný song Rampa, ktorý dostal aj parádny animovaný klip. Dúfame, že sa o kombináciu rocku a rapu budú slovenskí umelci pokúšať čoraz viac, song sa objavil aj na decembrovom albume skupiny DMS s názvom HUHU.

To, že Separ tento rok opäť posunul latku a aj svoje hranice nespomíname len tak náhodou, člen skupiny DMS sa totiž objavil na každom zo songov z TOP 3 v tejto kategórii. Na striebornú priečku ste vašimi hlasmi posunuli letnú tanečnú pecku s názvom Stroj, ktorú má na svedomí producent Peter Pann. Okrem autora známych songov ako Buldozér či OG si na song zavolal aj kráľa reggaetonu, Kaliho a prázdninový hit bol na svete. Do tohto dňa sa už videoklip piesne na službe YouTube dostal nad hranicu 6,4 mil. zhliadnutí.

Spoluprácu Gleba a Separa sme si ešte do septembra minulého roka nevedeli predstaviť, ale chalani nás trackom Hey G! prinútili snívať aj o ich ďalšej kolaborácii. Vám sa páčila natoľko, že ste ju spomedzi všetkých nominovaných posunuli až na tretie miesto. V dobe vydania skladby šlo o prelomové spojenie dvoch rappových svetov slovenského hip-hopu, keďže Gleb nerobí spolupráce často. Rodák z ruského Pjatigorsku má svoj nový album už takmer hotový a my sme pripravení, vy tiež? 

Ruka Hore Awards 2021: TOP 20 v kategórii Spolupráca roka

20. Moja zóna (Momo feat. Rytmus)

19. Jedno Ráno (Tina i Tomáš Maštalír)

18. Bejby Blue (Tina feat. Alan Murin)

17. Naše hriechy (Adam Ďurica feat. Emma Drobná)

16. Farebná preliezka (Samey feat. Separ)

15. Povedz to nahlas (Jana Kirschner & Separ)

14. Miesto (I.M.T. Smile & Ben Cristovao)

13. Zatmenie (Ego feat. Stylko)

12. Spomaliť (Dominika Mirgová feat. Kali)

11. Pome (Sima feat. Tripp)

10. Korene (Iconito i FS Zemplín)

9. Kométa (Desmod & Majself)

8. Kým ťa mám (Kali feat. Alan Murin & Čis T)

7. Kool G Rap (Loko Loko feat. Rytmus)

6. Sny (Momo feat. Majk Spirit)

5. Jazero (Sima feat. Tripp)

4. Breeze (Samey feat. Gleb & Natália Hulejová)

3. Hey G! (Gleb & Separ)

2. Stroj (Peter Pann feat. Separ & Kali)

1. Rampa (DMS feat. Horkýže Slíže)

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo aj na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: youtube.com

Komentáre

Odporúčame