Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Automat a Tina: "Nemala som sen stať sa speváčkou, je to nedorozumenie."
automat tina
Zdroj: joj.sk
SK/CZNewsVideo

Automat a Tina: „Nemala som sen stať sa speváčkou, je to nedorozumenie.“

Automat a Tina: „Nemala som sen stať sa speváčkou, je to nedorozumenie.“

V najnovšom vydaní relácie Automat bola hosťkou Tomyho Kottyho speváčka Tina spolu s jej dvomi deťmi, Aničkou a Leom. Takmer 45 minút sa rozprávali o jej comebacku, ktorý odštartoval song Čo Ak, tiež o novom 21-ročnom partnerovi Karolovi a mnohých ďalších témach. K zaujímavým diskusiám sa často vyjadrovali aj jej ratolesti, ktoré sedeli na zadných sedadlách. Tomy sa speváčky opýtal aj na jej úplne spevácke začiatky a toto bola jej odpoveď:

„Som veľmi vďačná Bohu, že ma nechal narodiť sa pod šťastnou hviezdou a že môj život plynie bez toho, aby som ja vyvíjala nejakú enormnú aktivitu, aby sa veci dávali do pohybu. Toto vysvetľujem aj mojim deťom, že ja mám radosť. Proste si veci užívam a čím viac radosti mám z vecí, z maličkostí, tak tým viac ti život nadelí ďalších vecí, z ktorých budeš mať ešte väčšiu radosť, aby sa len znásobovala. Ja som nikdy nemala sen stať sa speváčkou, takže som nechodila na spev a nedrillovala som, nemala som plagáty, ani som sa nevidela v telke. Toto je celé také vesmírne nedorozumenie, že sa to deje. Ja som ale veľmi vďačná, lebo som zistila, že je to dokonalé a super.

Automat a Tina: „Stala som sa hlasom rádia Fun Radio.“

Ale vzniklo to tak, že som spievala v Košiciach na ulici a zjavil sa tam jeden môj známy, rapper a povedal mi, že je to super a chce ma zobrať do štúdia. Na druhý deň ma tam vzal, bol tam ďalší rapper, volal sa El Helicó. Počul ma spievať, bol to asi rok 2001, zavolal do Bratislavy, do Fun Radia, že našiel jednu čajočku, či si ju nechcú vypočuť. Šla som sa teda ukázať producentom do BA, do Funka, vypočuli si ma a následne som sa stala hlasom Fun Radia na najbližšie roky. Robila som všetky možné jingle, reklamy, upútavky. Toto ale veľa ľudí nezaregistrovalo.“ 

Celý Automat, ktorého hosťkou je populárna speváčka Tina, si môžeš pozrieť na našom YouTube kanáli. Stačí kliknúť na link nižšie. 

Tina: „Chvalabohu, z partylifu som už vyrástla.“

Speváčka okrem iného dostala aj otázku, či plánuje v hudbe pokračovať tak, ako kedysi. Moderátora Tomyho Kottyho tiež zaujímalo v akej intenzite plánuje Tina vydávať hudbu v blízkej budúcnosti:

„Neviem, či idem tie isté bomby, lebo už sa mi ani nechce ísť také bomby. Je to úplne iné keď máš deti a si slobodný človek, ktorý nemá zodpovednosť za nikoho iného, ale len za to, aby žil nejaký lifestyle. Odvšadiaľ sa ponáhľam domov za deťmi, takže už to nie je ono, ani ten partylife nie je to, čo býval. Chvalabohu, ale z toho som už tiež vyrástla. Za posledné roky som sa stretávala s ľuďmi a dookola vírila tá istá otázka, že kedy konečne znova začnem spievať.

„Hudba je dôvod, prečo som sa narodila.“

A v istom momente som si povedala, že sa už nebudem robiť dôležitou a že pôjdem do toho. Takže som lightovo začala cez Čo Ak a to veľmi príjemne vybuchlo. Nebudem klamať, urobilo mi to dobre, že som tak prehodnotila, že to má stále zmysel. Utvrdila som sa v tom, že stále sú tu ľudia čo ma počúvajú a chcú aby som tvorila. V prvom rade som ale musela začať chcieť ja. Aj ja chcem, ale už sa nezatváram do štúdia, tvorím veľmi sporadicky a intuitívne. Keď chcem vydať hudbu, tak ju vydám a neviem, či vydám album. 

Hudba pre mňa stále znamená veľa. V istom momente som si ale musela priznať, že veľa špekulujem a snažím sa zasadiť sa do nejakých pozícií, ktoré mi nie sú až také prirodzené. Tou najprirodzenejšou vecou však bola hudba. Postupom času zisťujem, že toto je ten dôvod, prečo som sa narodila a už proti tomu nebojujem.“ 

Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov, shop.rukahore.sk.

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame