Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Natália Körnerová o vzťahu s Pil C: Väčšinou mám zimomriavky z jeho zmýšľania, vždy ma vie prekvapiť (Rozhovor) - NEWS | RUKAHORE.sk

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/includes/action.php on line 305

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 761

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 762

Warning: Trying to access array offset on false in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-content/themes/bingo/templates/template_single_post.php on line 763
Články

Natália Körnerová o vzťahu s Pil C: Väčšinou mám zimomriavky z jeho zmýšľania, vždy ma vie prekvapiť (Rozhovor)

Natália Körnerová o vzťahu s Pil C:  Väčšinou mám zimomriavky z jeho zmýšľania, vždy ma vie prekvapiť (Rozhovor)

O súčasnej hip-hopovej scéne, raperoch, sa už čo to popísalo. Ako však vyzerá ich osobný život a kto sú ich tajné múzy? Rozhodli sme sa zistiť viac o milovaných partnerkách raperov a povyzvedať, aké je to žiť s našimi hip-hopovými hviezdami pod jednou strechou. Ako prvú v poradí sme vyspovedali Natáliu Körnerovú, dlhoročnú priateľku Pil C-ho. Táto mladá ambiciózna žena vedie naozaj zaujímavý život. Prezradila nám, čo ona a móda, a prečo sa rozhodla prestať viazať na materiálne veci. Samozrejme, padla aj téma vzťah s Pil C, a nielen raz, no viac sa už dozviete v nasledujúcich riadkoch.  

Ahoj Naty, väčšina ľudí ťa pozná ako Pil C-ho frajerku, nás však zaujíma aj tvoja osoba. Ako vyzerá tvoj život? Študuješ, pracuješ? Prezraď nám niečo o sebe.

Ahojte, tak môj život…. snažím sa vzdelávať, byť správnym človekom, nikomu neubližovať a neriešiť hlúposti. 🙂 Doštudovala som marketing a pracujem v rodinnej firme, zvažujem aj druhú VŠ.

Na instagrame si mnohí všimli tvoje úžasné fotky, ako aj, že si sa nedávno ocitla na móle. Nechcela by si sa profesionálne živiť modelingom? Dostávaš veľa ponúk?

Ďakujem, instagram ma baví a som vďačná za pozitívne ohlasy. Áno, oslovujú ma rôzne firmy, veľmi si to vážim. Nad ponukou  o predvádzanie šiat od Janky Pištejovej som neváhala ani chvíľu. Bola to nádherná skúsenosť. Primárne sa chcem ale venovať ďalej svojej práci.

Keď už sme pri fotkách. Nedávno si na instagrame publikovala fotku so slovami: „pre mňa je burlesque prekrásna forma umenia, kde má aj hanblivá žena priestor objavovať samú seba a získať sebavedomie.“ Máš pocit, že ženy na Slovensku nemajú dostatočné sebavedomie? Neuvažovala si napríklad nad vlastným blogom, ktorým by si inšpirovala ženy?

Skôr som sa snažila ľudom priblížiť aj inú formu umenia, takú, na ktorú sa Slováci ešte pozerajú cez prsty. Páči sa mi, že burlesque nie je len pre stereotypné krásne ženy, ale pre ženy všetkých tvarov. Pomáha ženám nabrať odvahu a dáva im priestor byť divami. Čo sa týka sebavedomia slovenských žien, určite nebudem hádzať všetky Slovenky do jedného vreca, je to veľmi individuálne. Nad blogom som nikdy neuvažovala, ani ma to neláka.

Máš vycibrený vkus na módu. Aký máš k nej vzťah? Čo ty a nakupovanie?

Nakupovanie je moja psychoterapia. Milujem sa odmeňovať, ale módu neriešim. Kúpim si čo sa mi páči, uprednostňujem kvalitu pred kvantitou. Aj keď sa mi toho naozaj v šatníku veľa zbiera, lebo dosť vecí dostávame od firiem. Načo mám ale naozaj slabosť sú šperky, po tri generácie sme zbierali zlaté šperky, bohužiaľ nám pred dvomi rokmi vykradli dom a zo steny vysekali trezor. Všetko je fuč. Ukradli aj kúsok zo mňa, a preto sa snažím už na veci neviazať.

Pôsobíš ako dobrodružná duša, ktorá miluje cestovanie. Ktoré miesto alebo krajina sa ti najviac vryli do pamäti? 

Cestovanie ma napĺňa, vďaka rodičom som mala veľa možností a videla som kus sveta. Najviac ma namotala Čína, cestovala som po nej viackrát, jednu dobu som sa dokonca chcela presťahovať do Guangzhou. Najsilnejší cestovateľský zážitok bol v pätnástich, keď som sa pobalila so svojou pubertou do kufra a odišla na školu do Anglicka.  Bývala som v náhradnej rodine, kde sa navzájom bili, nadávali si a diali sa tam nechutné veci. Vrátila som sa po roku dosť ukľudnená, aj keď som bola mladučká vedela som presne, ako žiť nechcem.

 

Príspevok, ktorý zdieľa NA TY (@natykerny)

 

Je bez debaty, že si veľmi krásna žena. Otravujú ťa na internete alebo vonku muži?

Používam iba instagram, samozrejme sa vždy nájde nejaký chlap, ktorý ma osloví, ale neodpisujem. Buď je slepý, že nevidí fotky s priateľom, alebo je hlupák. 😀

Nedá mi však neopýtať sa na vzťah s Lukášom. Budem ťa opäť citovať: „V priebehu hodinky sa môj úsmev zmení na desať menej milších výrazov a nálad a on je tu stále pri mne, aj keď vlastne nič iné mu neostáva.“Úprimne, aké je to chodiť s Pil C-im?

Ha, to bolo verejné priznanie, že som veľmi náladová. Mám mizofóniu a veľmi to ovplyvňuje moju náladu. Niektoré bežné zvuky ako dýchanie či mľaskanie mi privádzajú hnev a paniku. Keď niekto napríklad mľaská, som z toho v kŕči a musím odísť z miestnosti. Neviem to ovplyvniť. Lukáš je skvelý partner, dokonale ma pozná a veľmi mu záleží, aby som bola spokojná, vie presne kedy má čo robiť, kedy čo povedať. Doma sa dokonca snaží chodiť piť do inej miestnosti 😀 (chudák ). Je obdivuhodné, ako so mnou všetko zvláda. Stojím ho určite veľa síl, ktoré si nabíja na playku a ja mu nechávam za oplátku priestor na jeho obľúbené aktivity.

Ako ste sa vlastne spoznali?

Za všetko môže už spomínaný instagram. Natrafila som na YT na PilCiho hudbu, veľmi sa mi páčila, dala som mu follow. Vtedy mal iba zopár tisíc odberateľov a za nejaký čas mi napísal. Prehodili sme pár viet a potom sme sa na striedačku ignorovali. On bol v BA, ja som cestovala. Žili sme odlišné nezlučiteľné životy. Keď sme sa stretli, užívala som si každú chvíľu, ale nebrala som to vážne. Lukáš vycestoval na Bali a písal mi z cesty krásne správy, posielal pesničky a myslím, že už tam som bola zaľúbená až po uši. Keď sa vrátil z Bali, napísal mi, že večer príde do Košíc, dala som mu pusu na líce a išiel späť domov… Na tie začiatky spomínam stále s motýlikmi v bruchu 🙂

Pôsobíte veľmi šťastne a zamilovane,  no určite je náročné byť polovičkou populárneho rapera.  Je jasné, že na koncertoch alebo sociálnych sieťach sa okolo neho motajú ženy. Si žiarlivá?

Dosť dlhú dobu nám trvalo, dokým sme sa zladili, obaja sme ťažké povahy. Po pár mesiacoch randenia sme kupovali spoločný byt. Randiť s niekým a fungovať s niekým v jednej domácnosti je veľký rozdiel. Mali sme jeden čas veľmi dusné obdobie o ktorom spieva v pesničke Apatia. Zapracovali sme obaja na sebe, aby sme mohli byť spolu. Nechcem nič zarieknuť, ale myslím, že môžem aj za Lukáša povedať, že sme veľmi spokojní. Žiarlivá nie som, vďakabohu ani Lukáš nie je. Veríme si.

 

Príspevok, ktorý zdieľa NA TY (@natykerny)

 

Počula som, že na začiatku vášho vzťahu za tebou Lukáš dokonca chodil lietadlom do Košíc. Kto by bol povedal, že Pil C je taký romantický. Je to pravda?

 Áno, Luky je nielen veľký romantik, ale aj rozmaznávateľ. Cesty autom boli únavné a nebezpečné. Bola som vždy radšej, keď chodil letecky. Raz som si objednala topánky z Anglicka, prišli mu do Pentflausu a za 4hodiny mi volá: ,,Natka, máš pred domom kuriéra‘ a keď som vyšla, stál tam aj s topánkami. Splní mi všetko, čo mi vidí na očiach a aj to, čo nevidí.  Túžila som po psíkovi, doniesol rovno dvoch. 😀 A čo určite stojí za zmienku je,  že Lukáš má úchylku na elektroniku. Za posledný rok nám kúpil 4 vysávače, (vravím ,,NÁM‘, pretože, áno, aj Lukáš vysáva).

Hovorí sa, že za každým úspešným mužom stojí žena. Myslíš, že tvoja podpora posúva Lukášovu hviezdu vyššie? Ak chystá nejakú novú hudbu, pýta sa na tvoj názor?

Verím, že áno. Pripisujem si niektoré úspechy, ale aj neúspechy v jeho živote. Na názor sa ma pýta, ale aj keď sa mi niečo nepáči, nemení to. Vždy si je svojou tvorbou istý.

Vzťah s Lukášom je možno malá daň za stratu súkromia. Pociťuješ to nejako?

Za mňa život, ktorý vedieme, má násobne viac pozitív ako negatív.

Podľa tvojho opisovania  Pil C pôsobí ako starostlivý a pokojný partner. Prezraď nejaké Lukášove vlastnosti.

Lukáš je vyrovnaný, kľudný. Keď mu brnkám dlho na nervy, vie buchnúť po stole, ale inak rieši všetko s kľudnou hlavou. Skvelo pracuje pod stresom, keď mu vychádzali albumy a ešte mal milión povinností a málo času, necítila som na ňom žiaden stres. Je veľmi inteligentný, to asi počuť aj z textov… city prejavuje iba v kruhu najbližších. Je veľký perfekcionista a profesionál. Zaujíma sa o politiku, denne si číta správy. Závislosť na playku nemusím spomínať, ale našťastie je to jeho jediná závislosť. Nepije, nefajčí, neberie drogy. Som na neho veľmi pyšná.

Ako vnímala tvoja rodina a priatelia, keď si sa dala dokopy s raperom? Nemali strach?  Predsa len koncerty, párty, možno ženy…

Mamina s ocinom nevedeli, kto je zač, Lukáš sa prišiel predstaviť na Vianoce, vravela som, že je muzikant, možno čakali nejakého huslistu :D. Srdečne ho prijali, neskôr som ocinovi pustila Lukášové pesničky. Po polroku mi volal, že ten Luky píše krásne texty a počul ho v rádiu. Ja som ale nepočula hrať nikdy Lukášove tracky v rádiu, a keď mi otec zaspieval refrén, vedela som že si ho mýli s Kalim. Začiatok bol veľmi rýchly, nikto nestihol mať z ničoho strach a teraz už sme jedna rodina.

Zmenil ťa v niečom váš vzťah? Zmenila si ty Lukáša?

Obaja sme úplne iní ľudia, ako keď sme sa spoznali.

 

Príspevok, ktorý zdieľa NA TY (@natykerny),

Chodíš s ním na koncerty?

Na koncerty chodím zriedka. Keď mi napíšu kamaráti, či ideme, tak sa vždy rada pridám. Ale je to Lukášova práca. Má potrebu sa o mňa starať a potom ho znervózňuje, keď sa stratím v klube atď. Málokto vie, že ísť na koncert znamená byť o ôsmej v klube na zvukovke a čakať do jednej v zafajčenom backstagei na koncert. Je to pre mňa únavné.

Keďže randíš s raperom, počúvaš aj ty hip-hop? Alebo práve naopak iný žáner? Máš nejaký názor na našu rapovú scénu ako celok?

Máme s Lukášom podobný vkus na hudbu. Určite ale nie som najväčšia rapová fanúšička, slovenský rap skoro vôbec nepočúvam. Môj názor na scénu by tiež nebol objektívny, lebo do toho nevidím.

Ako vnímaš kontroverzné veci, ktoré sa dejú v Pil C-ho živote? Poprípade texty o iných ženách?  

Jeho súčasná tvorba je môjmu srdcu bližšia, ako tie ,,kontroverzné tracky‘, to určite, ale nemám problém so žiadnym jeho textom. Opisuje svoj život, ktorý žil, keď som ho nepoznala.

Trošku záludná otázka – poznáš všetky jeho texty? Ktorá skladba je pre teba najlepšia?

Jasné, texty poznám, veď ich počúvam počas tvorby dookola. Ale keď mi pustí niečo nové a nerozumiem významu, tak je môj ,,génius‘, že sa ho pýtam ako to myslel. Väčšinou mám zimomriavky z jeho zmýšľania, stále ma vie prekvapiť. Medzi obľúbené patrí určite prvá, na ktorú som natrafila a aj vďaka nej sme sa mohli stretnúť, Pompeje. A z posledných to bude Silent hill.

Aké plány máš na rok 2018?

V tomto roku som si splnila naozaj všetky sny. Ja už ani neviem, čo viac by som si mohla priať. Keď Boh dá, tak by sme sa mohli rozrásť ako rodina, ale nechávame tomu voľný priebeh.

Ďakujem za dlhý rozhovor ☺ Máš priestor odkázať niečo našim čitateľom.

Ďakujem každému, kto to dočítal až sem. Plňte si sny!

Komentáre

Odporúčame