Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Desmod s Majselfom vystúpia exkluzívne cez víkend spolu na Cibula Feste!
majself všetci nám môžu
Zdroj: Majself
ČlánkyBlog

Desmod s Majselfom vystúpia exkluzívne cez víkend spolu na Cibula Feste!

Exkluzívne vystúpenie!

Festivalové leto je v plnom prúde a letné open air akcie si fanúšikovia tejto zábavy konečne užívajú bez obmedzení. Po troch rokoch sa na nich rozbehla zábava, o ktorú ich pripravila pandemická situácia vo svete. A už o niekoľko desiatok hodín sa v hraničnom pásme na letisku v Holíči otvoria brány aj najväčšieho česko-slovenského festivalu Cibula Fest. Počas víkendu sa v Holíči predstavia také hudobné esá ako Čechomor, Polemic, Mirai, Vašo Patejdl, Kali, Sima, Slniečko, Fleret, Metalinda, DJ EKG, ale aj DJ Milan Lieskovský či DJ Róbert Burian a celkovo viac ako 30 interpretov. Jedným zo zlatých klincov festivalu však bude aj kapela Desmod. Najväčším hitom nitrianskej kapely s frontmanom Kulym bola v posledných rokoch bezpochyby Kométa. Skladba, ktorú naspievali s raperom Majselfom ako ústrednú pieseň filmu Gump – Pes, ktorý naučil ľudí žiť, s hviezdnym hereckým obsadením.

majself 11-ročného dievčaťa
Zdroj: instagram.com

Boj s horúčkami

„Organizátori Cibula Festu ma oslovili, či náhodou nemám v sobotu 23. júla čas prísť zaspievať Kométu naživo spolu s Desmodom do Holíča. Tých príležitostí stretnúť sa na jednom pódiu nie je veľa, pretože najmä cez leto sú naše pracovné kalendáre naozaj nabité. O to viac sa teším, že to vyšlo, pretože to bude exkluzívne len jediný raz počas tohto leta,“ povedal Majself, ktorý ešte cez víkend bojoval s horúčkami, no už je, zdá sa, všetko v poriadku.

Radosť z toho, že sa podarilo dostať oboch na jedno pódium neskrýva ani organizátor. „Desmod vystúpi ako posledný headliner festivalového programu a toto bude skvelá bodka za živými kapelami. Veľmi si vážime, že Majself neváhal a krátko pred podujatím prikývol na naše pozvanie, aj keď len na jednu pesničku. Veríme, že príjme naše pozvanie aj budúci rok, no už s plnohodnotným vystúpením. Fanúšikovia na Záhorí si ho veľmi žiadajú,“ prezradil organizátor festivalu Vladimír Chrenka.

Zdroj: TS

Zdroj titulného obrázku: Majself

Komentáre

Odporúčame