Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Alya a Yael vydali novinku Nebo. Tá sa šplhá v hudobných trendoch stále vyššie (VIDEO)
alya yael nebo
Zdroj: instagram.com
KLIPSK/CZNewsEDMPOPVideo

Alya a Yael vydali novinku Nebo. Tá sa šplhá v hudobných trendoch stále vyššie (VIDEO)

Alya, Yael a ich Nebo

Slovenská speváčka Angelika Kollmannová, známa pod pseudonymom Alya, vydala novinku s názvom Nebo, na ktorej hosťuje Yael. Matúš Kolárovský je spolu so speváčkou členom Illuminate tímu, ktorý sa zároveň postaral o celú produkciu videoklipu i samotnej skladby.

Skladba je v súčasnosti na piatom mieste v hudobných trendoch na YouTube, teda o dve miesta vyššie ako pred pár dňami, kedy fanúšikom na Instagrame ďakovala za veľkú podporu.

„Čaute, chcela som sa vám takto osobne prihovoriť a poďakovať za to, že ste vašou láskou a priazňou dostali náš nový track Nebo priamo do nebeských výšin v trendoch, a to na siedmu priečku. Je to krásne a veľmi vám za to ďakujem.

Rovnako vám ďakujem aj v mene celého Illuminate tímu za krásne správy a odozvy, ktoré nám na Nebo chodia. Často píšete, že sa vás tá pieseň dotýka a chytá vás za srdce. Mňa a môjho srdca sa rovnako dotýkajú všetky tieto krásne slová, ktoré nám chodia, odkedy sme Nebo vydali,“ hovorí Alya na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: Instagram

Komentáre

Odporúčame