Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Majk Spirit vydal klip k songu Lifestyle. V klipe účinkujú jeho manželka a dcéra (VIDEO)
majk spirit lifestyle
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Majk Spirit vydal klip k songu Lifestyle. V klipe účinkujú jeho manželka a dcéra (VIDEO)

Majk Spirit a klip k songu Lifestyle

Majk Spirit pokračuje vo vydávaní videoklipov k jeho najnovšiemu albumu, tentokrát svoj vizuál dostáva song Lifestyle. Tretí singel z albumu Playlist dostal rodinný vizuál, o ktorý sa postarala Mafin Laurincová. Po songoch Stargazing a Let’s Go sme sa tak dočkali ďalšieho klipu z najnovšieho projektu.

Legendárny slovenský raper 28. augusta oslávil už svoje 39. narodeniny. Stálica slovenskej hip-hopovej scény považuje uplynulý rok za vôbec najlepší vo svojom živote. Uviedol to na svojom Instagrame, kde tvrdí, že je rád za všetkých ľudí, ktorých okolo seba má a je vďačný za svoj neutíchajúci úspech.

„39 bol najlepší rok môjho života! Mám nádhernú family, moja malá je princezná, moja wifey je Queen, moji kamoši sú loajálni, moji fans sú na mňa hrdí, moja hudba je stále áčková, moje shows sú stále lit, mám všetko, čo som kedy chcel a presne viem, kade ísť ďalej. More life,“ napísal bratislavský raper na sociálnej sieti.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame