Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Kali a Tina v prvej spoločnej novinke! Skladba 'Aj Keby' má africký nádych (VIDEO)
kali tina aj keby
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsHIP-HOPVideo

Kali a Tina v prvej spoločnej novinke! Skladba ‚Aj Keby‘ má africký nádych (VIDEO)

Kali, Tina a novinka Aj keby

Je to síce neuveriteľné, no táto dvojica umelcov sa spojila po prvýkrát, Kali a Tina nás však nechávali čakať na skutočnú kvalitu. Skladba Aj keby vyšla v sobotu, 9. septembra aj spolu s veselým videoklipom, ktorý zrežíroval Michal Nemtuda. V klipe sa nachádza množstvo tanečníkov, malých i veľkých, vrátane Tininej dcérky, Tii Liliany, ktorú jej blízki volajú Anička.

Kali nás každým singlom pripravuje na svoj nadchádzajúci album Retrostar. Ten by mal vyjsť ešte na konci tohto roka, presnejšie v mesiacoch november alebo december. Spolu s Tinou sa im však podarilo uzavrieť leto vo veľkom štýle a do týchto prvých septembrových týždňov nám priniesli dávku slnka a tepla, ktoré nás už postupne začne opúšťať.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame