Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /data/f/5/f56af4f3-a812-4275-964d-2f5471848391/rukahore.sk/sub/news/wp-config.php on line 88
Momo nás pripravuje na nový album, v novinke 'Za tebou' hosťuje Alan Murin (VIDEO)
momo alan murin za tebou
Zdroj: youtube.com
KLIPSK/CZNewsEDMHIP-HOPVideo

Momo nás pripravuje na nový album, v novinke ‚Za tebou‘ hosťuje Alan Murin (VIDEO)

Momo, Alan Murin a novinka Za tebou

Po vydarených spoluprácach v songoch Love, Tron či Sucho sa raper Momo a spevák Alan Murin spájajú aj v ďalšej skladbe. Tentokrát nám prinášajú novinku Za tebou, ktorou zároveň Momo otvára ďalšiu etapu svojej hudobnej kariéry. Je to prvý singel z albumu, ktorý vychádza túto jeseň, povedal Momo v stories na svojom Instagrame.

Momo sa okrem vydania nového štúdiového projektu pripravuje na očakávaný zápas v rámci akcie Fight Night Challenge 3, ktorá sa uskutoční 2. decembra v bratislavskom Národnom basketbalovom centre.

Moja príprava na boxerský zápas pokračuje deň čo deň a chcem sa poďakovať svojmu hlavného partnerovi, spoločnosti Tront s.r.o., vďaka ktorému sa môžem sústrediť len na trénovanie. Takisto sa chcem poďakovať môjmu trénerovi Michalovi Champovi za všetko, čo má učí a za skúsenosti, ktoré mi predáva. Dobrý coach je to najhlavnejšie úplne v základe a to platí pre všetky športy, napísal na Instagrame.

Albumy a produkty od tvojich obľúbených interpretov si môžeš exkluzívne zakúpiť na našom shope! Stačí kliknúť na tento link a dozvieš sa viac!

Zaujal ťa tento článok? Podeľ sa s ostatnými o tvoj názor dolu v komentároch, alebo na našom Facebooku či Instagrame! Nezabudni sa tiež pozrieť na náš shop, v ktorom nájdeš množstvo hudby i merchu od tvojich obľúbených interpretov – shop.rukahore.sk

Pre viac noviniek zo sveta hudby klikaj sem!

Zdroje: YouTube, Instagram

Zdroj titulného obrázku: YouTube

Komentáre

Odporúčame